Super grandparents
Huishoudelijk

Laat uw installatie van Vaillant van onderhoud voorzien door ervaren specialisten

Heeft u een installatie van Vaillant en wilt u er zeker van zijn dat deze veilig werkt en goed onderhoud krijgt? De ervaren monteurs van Muysers Techniek kunnen u hierbij helpen. Als u woonachtig bent in de omgeving van Antwerpen, dan kan dit gespecialiseerde bedrijf u professionele hulp bieden. U ontvangt professioneel advies en een uitstekende service. Dit bedrijf is gespecialiseerd in warmtepompen en verwarmingsaudits. Snelle service en het leveren van goede kwaliteit staat hoog in het vaandel bij deze specialisten. Doordat deze specialist de meest voorkomende wisselstukken op voorraad heeft, hoeft u nooit lang te wachten.

Waarom is het belangrijk om uw cv-ketel van Vaillant te onderhouden?

Als uw cv-ketel van Vaillant toe is aan onderhoud of als die kapot is, dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk laten maken. Wanneer u uw installatie niet regelmatig van onderhoudt voorziet, kan dit de levensduur flink verkorten. Ook is het wettelijk verplicht om uw cv-ketel van Vaillant goed te laten onderhouden. Voor ketels met gas moet dit minimaal één keer per twee jaar en ketels met stookolie moeten jaarlijks gecontroleerd worden. Bij het plegen van onderhoud door de specialisten van Muysers Techniek, wordt uw toestel gereinigd, (eventueel) gerepareerd en worden er metingen uitgevoerd. Natuurlijk levert dit ook veel voordelen op voor u. Hierbij kunt u denken aan onder andere de volgende voordelen:

  • Het regelmatig onderhouden van uw cv-ketel
  • U stookt zuiniger
  • Het is veiliger
  • Langere levensduur van uw ketel
  • Minder kans op storingen

Leef met een gerust hart in uw eigen huis

U wilt toch ook veilig en met een gerust hart in uw huis wonen en slapen? Door ervaren monteurs uw onderhoud te laten plegen, weet u dat u hier niet meer naar om hoeft te kijken. Naast het onderhoud van uw Vaillant cv-ketel, kunt u bij Muysers Techniek ook terecht voor andere werkzaamheden, zoals vloerverwarming, badkamer- en ketelrenovaties, verwarmingsketels en nog veel meer. Hun medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft.

http://www.muyserstechniek.be/