Super grandparents
Image default
Zakelijk

Meest gemaakte fouten bij het uitkiezen van een printer

Ben je op zoek naar een nieuwe printer? Dan zijn er veel aandachtspunten om rekening mee te houden. Om je te helpen bij het vinden van een geschikt model hebben we hieronder de meest gemaakte fouten bij het uitkiezen van een printer voor je op een rijtje gezet.

 

Meest gemaakte fouten bij het uitkiezen van een printer

 

Fout #1: Je staart je blind op de prijs

Het gezegde “Je krijgt waar je voor betaalt” is zeker van toepassing op printers. Ga voor een kwalitatief hoogwaardige printer met de opties waar jouw onderneming behoefte aan heeft. Dan ben je op de lange termijn goedkoper uit dan wanneer je voor het goedkoopste model gaat.

 

Fout #2: Je weet niet welke printerfuncties prioriteit hebben

Maak van tevoren een lijstje met de functies die de printer in elk geval moet hebben. Op die manier voorkom je dat je een te dure printer aanschaft met opties die je toch niet nodig hebt, of een printer die niet de mogelijkheden biedt die je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan afdruksnelheid, dubbelzijdig printen en verschillende papierformaten.

 

Fout #3: Je houdt geen rekening met verbindingsmogelijkheden

De meeste moderne printers ondersteunen verschillende verbindingsmogelijkheden. Bedenk waar binnen jouw bedrijf het meest behoefte aan is. Denk aan draadloos afdrukken via WiFi, Near Field Connectivity (NFC), mobiel printen, printen vanuit de Cloud, enzovoorts.

 

Tot slot

Kies je voor een printer huren in België, dan profiteer je niet alleen van een scherp tarief en een goede service maar ook van de mogelijkheid om je printer te upgraden wanneer je daar behoefte aan hebt.