Super grandparents
Image default
Eten en drinken

Rode wijn bestellen van over de hele wereld

Volatile is een groothandel in wijnen en diverse andere (sterke) dranken. De eigenaars zijn gepassioneerd door kwalitatieve dranken en voeren ze in van over de hele wereld. Bij deze groothandel ben je aan het juiste adres wanneer je verzekerd wilt zijn van een kwalitatieve fles drank die op een zo duurzaam mogelijke manier geproduceerd is.

Een drankje met stijgende populariteit

Een populaire categorie om te bestellen op de webshop zijn de rode wijnen. Waar rode wijn vroeger vooral in de herfst- en wintermaanden werd gedronken, vergezeld van een stukje vlees, kent het verbruik de dag van vandaag geen limiet meer. Steeds meer mensen ontdekken de geneugten van rode wijn en aarzelen dan ook niet om hun favoriet te bestellen. In de webshop vindt u verschillende wijnen die volledig van een natuurlijke en biologische afkomst zijn. Ze worden geproduceerd met respect voor de natuur en met liefde voor het vak.

Waarvoor dienen sulfieten?

Vele van de rode wijn die u bij Volatile kunt bestellen, zijn sulfietvrij. Sulfieten zijn zouten die worden ingezet als kleurstof en bewaarmiddel in voeding. Zo wordt er vaak sulfieten toegevoegd aan rode wijn zodat deze een donkerdere, dieprode kleur krijgt. Dit is mooi voor het oog, maar het is niet noodzakelijk. De kleur van wijn wordt bepaald door de druiven en het gistingsproces. Dit wil ook zeggen dat niet elke rode wijn met een intense kleur automatisch voorzien is van sulfieten. Bij verschillende wijnen op hun site staat vermeld of er al dan niet sulfiet in zit. Indien je twijfelt, kan je hen een berichtje sturen en hen om meer informatie vragen.

Bestel vandaag nog jouw favorieten

Dankzij de transportservice die Volatile aanbiedt, wordt jouw bestelling tot aan de voordeur geleverd en dit zowel in België als Nederland! Het enige wat je hoeft te doen is de rode wijn online bestellen en aangeven naar welk adres je het pakket graag geleverd ziet. Het is een schitterend cadeau, zowel om te geven als om te krijgen. Uiteraard verdien ook jij de nodige verwennerij. Leg jezelf daarom in de watten en haal een of meerdere topflessen van deze gespecialiseerde drankenhandel in huis.

https://volatilewines.com/