Super grandparents
Eten en drinken

Smullen en genieten met deze catering voor een huwelijksfeest of bedrijfsfeest

Organiseert u binnenkort een uitgebreide receptie en aansluitende feestavond in verband met een trouw of personeelsfeest? Dan zoekt u natuurlijk naar een flexibele traiteur die de catering voor dit huwelijksfeest of bedrijfsfeest in elkaar steekt. Zoals u zelf wellicht al heeft ervaren, is het van groot belang dat het eten en drinken op een feestelijke gelegenheid in orde is. Het zorgt er namelijk voor dat uw gasten zorgeloos kunnen genieten van heerlijke spijzen en dranken en de focus helemaal gaat om het plezier maken. Bij JÖRD hebben ze als missie om een catering te verzorgen die naadloos aansluit bij de stijl en de organisatie van uw feest. Dat alleen al is reden genoeg om samen te werken met deze professionele en enthousiaste medewerkers.

Allemaal aan tafel of verspreid door de zaal?

Ieder feest is anders. Soms wordt er gekozen om vele statafels door de zaal heen te verspreiden waardoor de gasten vrijer zijn om te gaan waar ze willen. Bij andere gelegenheden wordt er gekozen voor zitplaatsen aan grotere tafels. In elk geval zal JÖRD ervoor zorgen dat zij als traiteur een catering bieden die aansluit bij de stijl van het huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Een walking dinner is bijvoorbeeld ideaal om ervoor te zorgen dat uw gasten heel de avond met iedereen aan een tafel kunnen staan zonder daarbij een gang te missen. Met een à table service biedt u tafelgasten dan weer de mogelijkheid om comfortabel te blijven zitten tijdens de maaltijden. Wanneer u een soort combinatie van de beide formules organiseert, dan kan een buffet de ideale oplossing zijn. Hierbij kiest iedereen wat hij/zij eet en welke hoeveelheid men opschept.

Reken op een uitstekende service

Zoek niet verder voor een traiteur om de catering op uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest te organiseren. De medewerkers van JÖRD staan klaar om u te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke avond. Neem daarom zeker contact op met hen.