Super grandparents
Image default
Hobby en vrije tijd

Sta versteld om het ruime aanbod van deze skateboardwinkel

Ben jij op zoek naar een skateboardwinkel waar je werkelijk alles kan vinden voor tijdens het skaten, van het skateboard zelf tot je kledij? Dan is Skateshop.be de winkel die jij zoekt. Deze enorme skateboardwinkel heeft werkelijk alles wat je van een skateboardshop kan wensen. Je koopt er je nieuwe favoriete skateboard, de producten om je skateboard in goede staat te houden en een hippe outfit voor tijdens het skaten. Zo zal je zeker indruk maken de volgende keer dat je gaat skaten!

Waarom bij deze skateboardwinkel langsgaan?

Een skateboardwinkel is een speciaalzaak die skateboards, accessoires en kleding verkoopt voor skateboarders. In deze winkel vind je verschillende soorten skateboards, zoals complete boards, deck only (zonder trucks en wielen), trucks (de bevestigingen voor de wielen), wielen, lagers en grip tapes. Daarnaast kan je ook beschermende uitrusting en kleding vinden, zoals helmen, polsbeschermers, knie- en elleboogbeschermers en skate-specifieke kleding. Hierbij horen ook de nodige accessoires. Ze verkopen bijvoorbeeld mutsen en petten van de volgende merken:

–          DC

–          Dickies

–          Fucking Awesome

–          Helas

–          Huf

–          Nike SB

–          Obey

–          Poetic Collective

–          Primitive

–          Ripndip

–          Thrasher

–          Vans

–          Volcom

–          Wasted Paris

U hoort het al, ze verkopen hier enkel de allercoolste merken! Ook als je op zoek bent naar skatekledij kan je erop rekenen dat dit enkel van de beste merken is. Zoek je een nieuwe trui, een broek of misschien nieuwe schoenen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Plaats een bestelling of bezoek de ruime winkel

Heb jij interesse in het skategerief of de skatekledij van deze winkel? Je kan het volledige assortiment van deze geweldige skateboardwinkel online ontdekken en bestellen, maar ze hebben ook vier fysieke winkels. Als je in de buurt van Gent, Brugge, Oostende of Turnhout woont, is het zeker de moeite waard om eens binnen te springen!

https://www.skateshop.be/nl/