Super grandparents
Image default
Eten en drinken

U bestelt lekkere Leonidas-pralines uit Antwerpen online

In 1913 werd de eerste vestiging van Leonidas geopend in Antwerpen. Meer dan 110 jaar later is de naam uitgegroeid tot een wereldwijd bekend chocolademerk. Winkels van de keten vindt u niet alleen in Antwerpen, maar ook ver daarbuiten. Zelfs in New York koopt u de heerlijke Leonidas-pralines en het snoep dat in Antwerpen wordt geproduceerd. De chocolade wordt uitsluitend gemaakt van 100% cacaoboter, waardoor u altijd geniet van een waar geluksmoment met deze chocolade. Proef ze in alle soorten en maten: puur, melk, wit en met allerlei vullingen. Denk bijvoorbeeld aan de heerlijke witte chocolade bonbons, gevuld met een ambachtelijke botercrème.

Geef een geluksmoment cadeau met de chocolade van dit bedrijf

Zoekt u een verjaardagscadeau, wilt u iemand beterschap wensen, of iemand bedanken voor iets? Geef dan een van de geschenkdozen met Leonidas-pralines uit Antwerpen cadeau! Deze luxe bonbondozen vallen gegarandeerd in de smaak. U stelt zelf een doos samen met verschillende lekkernijen of kies voor een van de standaarddozen. Natuurlijk kunt u ook uzelf verwennen met de Belgische lekkernij! Wilt u liever snoep proberen uit deze winkel in Antwerpen? Ook dat is mogelijk. In de winkel vindt u allerlei soorten schepsnoep in vele soorten en maten. In de winkels voelt u zich als een kind tussen al het ambachtelijk snoep uit Antwerpen. Ook online vindt u een geselecteerd assortiment met heerlijk snoep en chocolade uit Antwerpen. Kies bijvoorbeeld voor de iconische snoeptaart!

Plaats uw bestelling in de webshop of ga langs in een winkel

Al meer dan honderd jaar kunt u genieten van de lekkernijen van Leonidas. De chocolatiers bakken de lekkerste Leonidas-pralines naar klassiek recept uit Antwerpen. Van bonbons met aardbei tot melkchocolade met koekjespraliné, u vindt het allemaal in de winkels en de webshop van deze chocolatier. Plaats uw bestelling eenvoudig online of breng eens een bezoek aan één van de winkels in Sint-Job-in-‘t-Goor of Sint Lenaarts.

https://www.leonidas-zida.be/