Super grandparents
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw contactlenzen in Hasselt bestelt u bij deze specialist

Contactlenzen, beschikbaar in Hasselt, zijn ideaal voor iedereen die graag zonder bril door het leven gaat en toch perfect wil kunnen zien. Als u bijvoorbeeld veel sport, dan is een bril soms belemmerend. Misschien wilt u geen bril of wilt u elke dag de keuze hebben om deze wel of niet te dragen? Wat ook de redenen, contactlenzen zijn bijzonder handig. Bij Bruninx Design Optics in Hasselt zorgen ze ervoor dat u de juiste contactlenzen krijgt voor uw type ogen. U zult zien dat u nauwelijks merkt dat u ze draagt. Zoekt u een contactlenzenspecialist in Hasselt en de rest van Limburg, België, dan is dit de perfecte winkel voor u.

Vele jaren ervaring binnen het vak

Bruninx Design Optics is een familiebedrijf dat al er al drie generaties voor zorgt dat elke klant optimaal kan zien. Dat doen ze door te beginnen met een goede oogmeting. Dat wordt altijd gedaan door een optometrist met een bachelorsdiploma, dus u bent in goede handen. Ook de staat van uw ogen wordt beoordeeld in Hasselt en aan de hand daarvan wordt bepaald welke contactlenzen het beste voor u zijn. Wilt u bijvoorbeeld harde- of zachte lenzen dragen? Heeft u misschien gevoelige of droge ogen en moet uw lenzenvloeistof daarop worden aangepast? Wilt u daglenzen, maandlenzen of lenzen die u ook ’s nachts kunt dragen? Er zijn opties genoeg en deze contactlenzenspecialist uit Hasselt helpt u bij het maken van de juiste keuzes.

Altijd eerst op proef

Probeert u voor het eerst contactlenzen uit of wilt u van lens veranderen, dan krijgt u bij deze specialist in Hasselt altijd eerst een week de tijd om uw lenzen uit te proberen. Daarna komt u terug naar de contactlenzen- en brillen winkel in Hasselt en wordt gekeken of de lenzen bij uw levensstijl passen en of uw ogen er goed op hebben gereageerd. Woont u in Limburg, België, dan is deze contactlenzenspecialist uit Hasselt dé winkel voor u. Breng meteen een bezoek aan deze specialist.