Super grandparents
Image default
Particuliere dienstverlening

Vertrouw op de expertise van deze apotheker uit Lier

Deze ervaren apotheker uit Lier biedt verschillende diensten aan. Zo kunt u bij hen terecht voor geneesmiddelen, maar ook verzorging, voedingssupplementen, natuurlijke producten, huisbereidingen en veel meer. Zij treden ook op als vertrouwenspersoon. Ze eerbiedigen het beroepsgeheim en garanderen een blijk van vertrouwen. Bovendien kunnen ook uw huisdieren terecht bij apotheker uit Lier. Het professionele team staat ter beschikking om alle verzorgingsproducten en voorschriftplichtige geneesmiddelen voor uw dieren af te leveren.

U vindt meer dan enkel geneesmiddelen bij deze apotheker uit Lier

Bent u op zoek naar speciale verzorgingsproducten om uw huid zo optimaal mogelijk te beschermen? De producten die deze ervaren apotheker uit Lier voorzien is diervriendelijk getest en worden gecontroleerd door farmaceutische experten en volgen de nodige richtlijnen. Deze experten hebben overigens twee vestigingen in Lier: apotheek Van Look in het hart van Lier en apotheek Twee Neten aan de rand van de stad. In beide filialen staan de betrokken medewerkers met veel plezier en zorg voor u klaar. Zij treden bovendien ook op als huisapotheker, dat wilt concreet zeggen dat de huisapotheker:

–        Een volledig zicht heeft op uw medicatie. 

–        Een medicatieschema voor u opstelt.

–        Bij iedere wijziging uw medicatieschema aanpast.

–        U persoonlijke begeleiding garandeert.  

–        Samenwerkt met uw huisarts en andere zorgverstrekkers.

–        Optreedt als contactpersoon voor alle informatie over uw medicatie.

Ga langs bij deze professionele apotheker in Lier

Aarzel zeker niet indien u vragen heeft omtrent uw medicatie of verzorging. Door jarenlange ervaring en toewijding kunnen de professionele medewerkers van deze apotheek u zeker helpen. Ze hebben een passie om mensen te helpen, dus u kunt met een gerust hart een beroep op hen doen. Bent u niet zeker van de juiste manier van gebruik van een bepaald geneesmiddel of wilt u tips over welke verzorging voor de minste kans op allergie of irritatie zorgt? Schroom dan zeker niet en vraag de medewerkers van de apotheker uit Lier zeker om uitleg. Ze staan graag klaar met advies en hulp.