Super grandparents
Image default
Hobby en vrije tijd

Vind wat u nodig heeft in deze rc shop

Als u op zoek bent naar bestuurbare voertuigen die u met een afstandsbediening op hoge snelheid laat rijden, dan biedt deze rc shop ongetwijfeld uitkomst. Bij Modelbouwcenter Baillien hebben ze een enorm en divers aanbod aan telegeleide voertuigen van de beste merken. Hier kan zowel beginner als ervaren hobbyist terecht voor een rc voertuig naar keuze. Hierbij maken ze het hun klanten zo makkelijk mogelijk. U kunt namelijk in hun winkel terecht in Antwerpen maar evengoed online een bestelling plaatsen. Via hun website geven ze een duidelijk overzicht van de producten die beschikbaar zijn in hun rc shop. Zo kunt u ook van tevoren de aanbiedingen nakijken op de website en vervolgens bij hen in de zaak binnenstappen.

Een enorm breed aanbod

Bij Modelbouwcenter Baillien vindt u werkelijk allerlei rc modellen. Boten, vliegtuigen, auto’s en trucks zijn slechts een greep uit de mogelijkheden. Hierbij rekent u op de kwaliteit van de beste merken en kunt u een bestelling plaatsen aan scherpe prijzen. Tevens heeft u de keuze uit een elektrische aandrijving of een aandrijving op brandstof. Een échte kenner zal meteen weten wat hij wilt bestellen, maar voor een beginner is die keuze iets moeilijker. De medewerkers van deze winkel maken u daarom graag wegwijs in het aanbod en luisteren graag naar waar u precies op zoek bent. Ook als u voor iemand anders een geschenk koopt, leggen ze u graag uit welke opties interessant zijn. Daarbij is het mogelijk om een cadeaubon te kopen en de keuze aan de gelukkige over te laten.

Breng een bezoek of bestel online

De keuze is volledig aan u wanneer u bij deze rc shop iets wilt kopen. Maak het uzelf heel gemakkelijk en bestel online via de webshop. Kies uit een van de veilige betaalmethodes en verwacht een vlotte en snelle levering aan het gewenste adres. Heeft u liever een iets persoonlijkere service? Dan is het verstandig om even langs te komen in de winkel of contact op te nemen met het enthousiaste team.