Super-grandparents

Vocht in uw woning? Los het op met een bouwdroger!

28 okt 2019

Woningen kunnen om verscheidene redenen vochtig zijn en een bouwdroger kan dan een goede uitkomst bieden. Na de afronding bevat nieuwbouw standaard veel vocht. Dit komt doordat tijdens de werkzaamheden grote hoeveelheden water gebruikt worden. Na renovaties, verbouwingen en overstromingen kan een woning ook een ongezond vochtgehalte hebben. Als u hier niets aan doet, zal dit vocht problemen gaan geven. Er kan schimmel en aanslag ontstaan, maar ook verf en pleisterwerk kunnen loslaten. Ook is er meer kans op ongedierte. Genoeg redenen dus om ervoor te zorgen dat uw woning snel weer droog is en een bouwdroger is hier uitermate geschikt voor.

Een bouwdroger is dé uitkomst voor nieuwbouwwoningen

Het bovenstaande maakte duidelijk dat vocht in een woning grote, nadelige gevolgen kan hebben. Een niet voldoende gedroogde nieuwbouwwoning, kunt u bijvoorbeeld niet verven of behangen. Het duurt vaak maanden voordat de muren hier droog genoeg voor zijn. Tot die tijd moet u uw huis veelvuldig ventileren en kunt u beter geen meubels en decoratie plaatsen. Dit is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig biedt een bouwdroger uitkomt. Met dit apparaat zijn de muren van uw woning veel sneller droog, waardoor u er snel kunt gaan klussen en comfortabel kunt wonen.

Huur snel een goede bouwdroger

Nu u de problemen van vocht en de voordelen van een bouwdroger kent, wilt u er vast snel een huren. Hier kunt hiervoor uitstekend terecht bij BSTEEN in Ardooie, België. Dit bedrijf heeft een groot assortiment bouwdrogers waarmee u in enkele weken uw pleisterwerk kunt drogen of uw kelder weer vochtvrij maakt. De droger wordt doorgaans binnen kantooruren geleverd, maar voor spoedgevallen maakt dit bedrijf graag een uitzondering. Bij spoed heeft u zeer snel een bouwdroger in huis, zodat u snel aan de slag kunt met drogen en vocht en de bijbehorende problemen snel tot het verleden behoren.

https://bsteen.be