Super grandparents
Image default
Woningen

Voor dit bedrijf is een circulair huis bouwen kinderspel

Ben je op zoek naar een compacte woning? Wil je graag je steentje bijdragen aan het milieu? Dan is een circulair huis van Hasta La Vista Tiny Home vast en zeker iets voor jou. Dit topbedrijf uit Brecht heeft veel ervaring met het bouwen van huisjes in klein formaat uit hergebruikt materiaal. Het is de ideale oplossing voor wie het graag met minder wil doen en meer in eenheid wil leven met de natuur. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Een innovatieve oplossing voor het tekort op de huizenmarkt

Wie in deze tijden naar een woning zoekt, weet als geen ander dat er een groot tekort aan woningen is. Daardoor zijn de meeste huizen erg duur én moeten er veel nieuwe woningen bijgebouwd worden. Dit heeft helaas slechte gevolgen voor het milieu. Nochtans is er een oplossing die zowel redelijk van prijs is als het milieu spaart. Met een circulair tiny huis heb je een eigen woonst voor een scherpe prijs en met zo min mogelijk negatieve neveneffecten voor het milieu. Als dat niet ideaal is! Zo’n circulair huis is ook een goede oplossing voor wie aan mantelzorg doet. De zorgbehoevende kan dan in jouw tuin wonen, zodat jullie steeds bij elkaar in de buurt zijn, maar elk toch zijn privacy behoudt. Dat is wel zo aangenaam voor beide partijen.

Kies voor een milieuvriendelijke woning

Ben je al helemaal gewonnen voor een circulair huis, of heb je nog enkele vragen of bedenkingen? Lees dan zeker alle informatie op hun website. Als je daar geen antwoord op je vragen vindt, dan kan je hen altijd contacteren via de contactinformatie die op hun site vermeld staat. Ze zullen je zo snel mogelijk antwoord geven. Het welzijn van hun klanten is immers van groot belang voor hen. Veel plezier met je nieuwe woonst!

https://www.hastalavistatinyhome.be/