Super grandparents
Image default
Woningen

Boek een vastgoedstylist voor interieuradvies op maat

Geen idee hoe u de verkoop van uw vastgoed sneller en efficiënter kan laten verlopen? De hulp van een professionele vastgoedstylist kan u hiermee met alle plezier helpen. Hoe esthetischer uw woning of appartement, hoe meer kans op een bod dat aanleunt bij de oorspronkelijke vraagprijs. Het is belangrijk om de troeven van uw pand zoveel mogelijk in de kijker te zetten. Zeker zijn van de beste aanpak? De diensten van InstraStijl zijn precies wat u zoekt. Lees hieronder verder en kom meer te weten over het takenpakket van het bedrijf.

De efficiënte taken van een vastgoedstylist

U bepaalt helemaal zelf de intensiteit van de samenwerking met de vastgoedstylist. De specialist van IntraStijl kan een puur adviserende rol op zich nemen. Zo krijgt elke verkoper een gedetailleerd verslag boordevol handige tips (qua ruimte-indeling en decoratiegebruik bijvoorbeeld) om uw pand vlotter te verkopen. Toch liever de complete service overlaten aan de vastgoedstylist? Eerst en vooral worden de afmetingen van de beschikbare leefruimtes in kaart gebracht om het totaalplaatje te schetsen. Meubels of decoratie voorstellen die uw pand visueel aantrekkelijker maken voor potentiële kopers, dat is de taak van een vastgoedstylist. De klantvriendelijke service van IntraStijl maakt het mogelijk om prachtige (kartonnen) meubelen en items te verhuren voor een periode dat u zelf bepaalt. Die goede indruk bij elke bezoeker? Die kan u gerust afstrepen van uw to-do lijstje!

Doe beroep op hun deskundige aanpak

De vastgoedstylist van IntraStijl geeft uw pand meer uitstraling, wat vaak zorgt voor een hoger bod. Of u nu liever zelf de touwtjes in handen neemt of wil vertrouwen op de expertise van een vastgoedstylist, het is de investering waard op lange termijn. Zelf een afspraak vastleggen om de mogelijkheden te verkennen? Boek meteen online of contacteer het bedrijf via telefoon of mail. De bekwame vastgoedstylist staat zo snel mogelijk voor u en uw pand klaar!  

https://www.intrastijl.be/