Super grandparents
Groothandel

De PET fles als visitekaartje voor uw product

Als u een nieuw product heeft ontwikkeld dan komt er een volgende stap:  u gaat op zoek naar een passende verpakking, en dat wordt misschien wel een PET fles. De verpakking moet niet alleen stijlvol zijn, maar ook functioneel. En vandaag de dag is het belangrijk om hierbij rekening te houden met het milieu. De tijd dat u plastic kon gebruiken dat rechtstreeks uit aardolie is gewonnen ligt inmiddels ruimschoots achter ons. Het is belangrijk om met zorg en aandacht voor het milieu over verpakkingsmateriaal na te denken. PET flessen horen daar ook bij. Een PET fles is gemaakt van volledig gerecycled materiaal dat stevig en functioneel is en indien van toepassing verschillende keren kan worden hergebruikt.

Welke PET flessen zijn er en welke zijn geschikt voor mijn product?

De PET fles is leverbaar in tientallen uitvoeringen. U kent natuurlijk de flessen voor frisdrank. Maar ook veel farmaceutische producten, verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen worden verpakt in PET flessen. Er zijn bedrijven die deze flessen geheel naar wens van de klant kunnen vervaardigen. U geeft aan wat uw wensen zijn qua vorm, hoeveelheid qua inhoud en uitstraling. Vervolgens kan er een ontwerp worden gemaakt dat helemaal past bij uw merk en uw product. Opvallend of juist niet, met een zakelijke uitstraling of juist aantrekkelijk voor een bepaalde groep consumenten. Door deze veelzijdigheid wordt de PET fles steeds populairder.

Laat uw PET flessen ontwerpen door een professional

Als u voor uw nieuwe product een passende verpakking wilt laten ontwerpen, neem dan eens contact op met PET Power in Etten-Leur. Dit bedrijf is al sinds 1995 gespecialiseerd in het ontwikkelen van verpakkingsmaterialen van PET. In het assortiment vindt u uiteraard ook PET flessen. U kunt uw wensen doorgeven waarna een ontwerp wordt gemaakt. Als dit naar wens is wordt het ontwerp in productie genomen en kunt u dit in grote hoeveelheden bestellen. U vindt de contactgegevens van het bedrijf op de website.