Super grandparents
Image default
Woningen

Diverse merken van keramisch parket in West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar keramisch parket in de regio West-Vlaanderen? Dan zit u bij Van Glabeke uit Kooigem – Kortrijk op de goede plek. Zij hebben diverse merken, die gekend zijn doorheen heel Vlaanderen vanwege hun sterke kwaliteit en mooie designs. Deze kenners verkopen enkel de beste merken, zowel voor vloer- als wandtegels en zelfs voor buitentegels. Ontdek de nieuwste trend van keramisch parket die steeds meer opkomt in West-Vlaanderen. Geliefd voor zijn uitzicht dat overeenkomt met parket, en de voordelen die het heeft zoals keramische tegels. In hun showroom kunt u eindeloze inspiratie opdoen door te dwalen tussen de verschillende sfeerboxen. Vind de stijl die helemaal bij u past en kies voor het gemak van tegels in uw woning.

Stijlen tegels van over de hele wereld

Gaat u voor strak en modern, of toch eerder voor klassiek of trendy of bent u absoluut voor een romantische stijl? Deze tegelspecialist heeft het allemaal in tegels van alle formaten. Gaande van de kleinste mozaïektegels tot grote vloertegels die een echte statement zullen maken in uw woning. De tegels die u hier kan vinden komen van diverse plaatsen over de wereld, waardoor ze zo een ruim bereik hebben in verschillende stijlen. Ze importeren tegels van Spanje, Italië, Duitsland, Portugal en meer. Door hun scherpe prijzen zijn ze bovendien ook nog eens naar ieders budget. Zeker keramisch parket staat momenteel sterk in de kijker in West-Vlaanderen. Met deze keramische tegels heeft u absoluut het gevoel dat u een parketvloer heeft liggen. Doordat het gecombineerd kan worden met vloerverwarming, geeft het zelfs de warmte van een houten vloer. En dat met de sterke voordelen van keramische tegels, zoals kras- en slijtvastheid, vlek- en waterbestendigheid en een hoog onderhoudsgemak.

Krijg advies op maat

Van Glabeke in Kooigem – Kortrijk is de absolute specialist wanneer het gaat om alles wat met tegels te maken heeft. Daarom doet u er verstandig aan bij hen langs te gaan wanneer u plannen heeft om een nieuwe vloer te leggen. Laat de inspiratie op u inwerken in hun showroom en krijg alle adviezen die u nodig heeft om de juiste keuze te maken.

http://www.vanglabeke.com