Super grandparents
Image default
Bedrijven

Een goedkope printer voor jouw onderneming

Het hebben van een printer is onmisbaar ook al is de wereld al zo digitaal. Hard copy blijft zijn toegevoegde waarde houden en is ook nog vaak nodig. Daarom is het aanschaffen van een printer niet te missen en hierbij hoort ook een voorraad inkt. Het kopen van een printer is verleden tijd, want je kan deze heel handig huren.Huur een printer en ontdek de vele voordelen hiervan.

Voordelen van het huren van een printer Met het huren van een printer ben je goedkoop uit, omdat geen extra kosten hoeft te maken. Het kopen van een printer is namelijk niet heel duur, maar de extra kosten maken dit wel duur. Je moet namelijk altijd inkt op voorraad hebben en de onderhoudskosten zijn dan ook voor jou. Als je een printer huurt dan wordt de inkt erbij geleverd en de printer wordt ook geïnstalleerd. De service is dus ook inclusief en als er iets aan de hand is met de printer kan je terecht bij het verhuurbedrijf. Je betaalt ook maar een laag bedrag per keer verspreid over een bepaalde periode.

De beste merken Tegen een klein bedrag per keer heb je een hele goede printer van de beste kwaliteit. Doordat je een verspreid bedrag betaalt kan je een printer uitkiezen met veel eisen zoals snelheid, kleur en het formaat van het papier. Je kan ook het gewenste merk uitkiezen en deze merken kan je op een website zoals Wijverhurenprinters heel goed met elkaar vergelijken. Je kan bekijken hoeveel je per maand betaalt en wat de kwaliteiten zijn van de printer. Hierdoor kan je de perfecte printer voor jouw onderneming uitkiezen.

Welke printer heb je nodig? Als je door de bomen het bos niet meer ziet kan je een printerscan doen. Op deze manier kom je erachter welke printer het beste past bij jouw situatie. Je vult gratis een vragenlijst in waardoor er een printer uitrolt die perfect is voor jouw situatie. Als je zo goed mogelijk antwoord geeft kan je het beste advies krijgen. Dit duurt maar heel kort en dan weet je zeker dat je de goede printer gaat huren. Als de printer onderhoud nodig is dan wordt dit ook geregeld. Afdrukmaterialen worden automatisch en gratis opgestuurd, dus hier hoef je niet eens meer aan te denken. Het verhuurbedrijf is elke dag elk moment bereikbaar via telefoon, chat of mail zodat problemen gelijk opgelost kunnen worden.