Super-grandparents

Een groothandel voor horeca meubilair en meer

7 jan 2020

Bent u op zoek naar een breed assortiment horeca meubilair van hoge kwaliteit? U vindt het bij Horeca Megastore, de in Rotterdam gevestigde groothandel die zich op dit gebied een echte specialist mag noemen. Behalve voor horeca meubilair bent u er ook aan het juiste adres voor horeca apparatuur, koksbenodigdheden en meer. Een totaalaanbod onder één dak dus. Of u nu eigenaar bent van een restaurant, café, lunchroom of ander type horecazaak: al uw benodigdheden koopt u hier.

Het voordeel van deskundig advies

Klanten van Horeca Megastore weten dat zij bij elke aankoop kunnen rekenen op deskundige adviezen van de medewerkers. Alhoewel u als professioneel horecaondernemer van zoveel mogelijk zaken op de hoogte probeert te zijn, kan het natuurlijk zijn dat u van zaken op dit gebied wat minder kaas heeft gegeten. Maar ook als u te weinig tijd heeft om over uw horeca meubilair en horeca apparatuur te beslissen, kunt u op ondersteuning rekenen. Zo doet u uw online aanschaf altijd weloverwogen.

Uw horeca apparatuur en horeca meubilair snel in huis

Een bijkomend voordeel van het plaatsen van bestellingen bij deze groothandel, is het feit dat u de door u gekozen producten vlot in huis hebt. Dient u uw horeca apparatuur vanwege een defect snel te moeten vervangen, constateert u een gebrek aan een bepaald artikel of wilt u een interieurverandering in uw onderneming snel kunnen realiseren? Geen enkel probleem. Uw bestelling wordt binnen enkele werkdagen geleverd. Bovendien geldt er op veel artikelen een minimale garantietermijn van een jaar.

Hoge kwaliteit, lage prijs

Met een online aankoop bij Horeca Megastore kunt u niets anders dan tevreden zijn. Of u nu horeca meubilair of iets anders aanschaft. Alleen producten met de beste kwaliteit worden namelijk bij de groothandel aangeboden. Naast een uitgebreid assortiment horeca benodigdheden, voert Horeca Megastore ook veel koelapparatuur. Denkt u daarbij aan barkoelingen, koelvitrines, minibars, drankmachines, gebaksvitrines en wijnkoelkasten. Op de website van de groothandel wordt elk product tot in detail beschreven zodat u precies weet wat u aanschaft.