Super grandparents
Image default
Bedrijven

Gebak Bestellen Bij Brievenbus Banket

Gebak Bestellen Bij Brievenbus Banket

Gebak Bestellen

Bij Brievenbus Banket kunt u ambachtelijk gebakken gebak bestellen en laten bezorgen door heel België, Nederland of Duitsland. Omdat het gebak van Brievenbus Banket precies in brievenbus doosjes past wordt het door de brievenbus geleverd. Een van de vele voordelen van een levering door de brievenbus is dat de ontvanger van de taart per post nooit thuis hoeft te wachten en zijn of haar tijd aan andere bezigheden kan besteden.

Gebakjes Bezorgen

Next Day Delivery België

De klanten van Brievenbus Banket in België kunnen het gebak bestellen en de eerst volgende werkdag al laten bezorgen. Omdat Brievenbus Banket samenwerkt met de meest prominente lokale en internationale bezorgpartners is het bezorgnetwerk erg groot en snel. Hierdoor kunt u binnen 24 uur genieten van heerlijk gebak op de deurmat.

Same Day Delivery Nederland

Omdat Brievenbus Banket gevestigd is in Nederland kan zij haar Nederlandse klanten of bestellingen die afgeleverd in Nederland worden dezelfde dag nog leveren. Bestel voor 10:00 ’s ochtends uw taart door de brievenbus en laat het dezelfde dag nog bezorgen.

Verschillende Soorten Gebak En Maten Brievenbus Doosjes

Smaken Gebak

Bij Brievenbus Banket kunt u kiezen uit verschillende soorten gebak. De soorten brievenbustaart waar u uit kunt kiezen zijn:

  • Chocolade Banket; een heerlijke Chocolade Brownie met extra Chocolade glazuurlaag op de bovenkant van het gebak.
  • Kaneel Banket; door extra Kaneel granulaat korrels toe te voegen in het deeg en over de bovenkant heen gesprenkeld voordat wij het bakken, krijgt u een smaakexplosie aan Kaneel smaak wanneer u het Kaneel gebakje opeet.
  • Haagsche Hopjes Banket; het iconische snoepje uit Den Haag in een nieuw jasje. Dit gebak heeft een heerlijke ‘Hopjes’ karamellaag op de bovenkant en is populair bij een warm kopje koffie.
  • Walnoot Sinaasappel Banket; Brievenbus Banket haar versie van een carrotcake, maar dan zonder wortel. Dit gebak heeft een heerlijke combinatie tussen Walnoten, Sinaasappel, Rozijnen en meegebakken Cream Cheese. Zeker aan aanrader!

Maten Brievenbus Doosjes

U kunt er voor kiezen om één stuk gebak te proberen van Brievenbus Banket, maar Brievenbus Banket heeft meer maten doosjes waaruit u kan kiezen. U kunt zelfs bij het grootste doosje gebak alle vier de soorten gebakjes laten bezorgen. De verschillende maten brievenbus doosjes zijn:

  • A6-formaat, dit brievenbus doosje bevat één stuk gebak.
  • A5-formaat, dit brievenbus doosje bevat twee stukken gebak.
  • A4-formaat, dit brievenbus doosje bevat vier stukken gebak.

Brievenbus Cadeau 

Een brievenbustaart van Brievenbus Banket is hét perfecte brievenbus cadeau om te geven of te ontvangen. Dit presentje is extra leuk voor de ontvanger omdat u gratis een ansichtkaartje met tekst kan toevoegen om het cadeau per post te personaliseren.

Het meest populaire moment voor een brievenbus cadeau van Brievenbus Banket is om iemand zijn of haar verjaardag te vieren. Omdat een taartje bij een verjaardag past is een taart door de brievenbus met leuke boodschap natuurlijk dé perfecte oplossing voor als u op een verre afstand bent er er bijvoorbeeld niet bij kunt zijn. Als u een cadeautje verstuurd via Brievenbus Banket bent u er van verzekerd dat het zorgvuldig wordt ingepakt en op tijd bij de ontvanger wordt afgeleverd.

Zakelijk Bestellen

Relatiegeschenken

Vanaf nu heeft u geen relatiegeschenk-stress meer om een origineel cadeau te zoeken voor uw zakelijke relaties. Omdat de taart per post van Brievenbus Banket nog vrij nieuw is bent u er van verzekerd dat u originele, maar vooral ook lekkere relatiegeschenken verstuurd. De ontvangers zullen het ontvangen van een taart door de brievenbus met bijgevoegd kaartje zeker waarderen.

Personaliseren

U kunt ook er voor kiezen om uw zakelijke geschenken te personaliseren. Dit kan doormiddel van een eigen logo op de brievenbus doosjes of ansichtkaartjes in uw huisstijl. Als u zelf nog ideeën heeft over wat er gepersonaliseerd moet worden kunt u dit altijd overleggen met Brievenbus Banket.

Meer weten over het zakelijk bestellen bij Brievenbus Banket? Neem contact op met de klantenservice van Brievenbus Banket. Deze helpen u graag en antwoorden altijd binnen één dag. Ook denken ze graag met u mee en maken ze een offerte op maat.

http://www.brievenbusbanket.be