Super grandparents
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat je tijdens de keuring van jouw elektrische installatie in Limburg bijstaan door professionals

Heb jij een elektrische installatie in jouw woning of bouwproject die gekeurd moet worden? De professionals van Nepeba uit Genk helpen je graag bij de keuring van jouw elektrische installatie in Limburg. Deze keuring gebeurt door een erkend controleorganisme, volgens de voorschriften van het Algemeen Reglement van de Elektrische Installaties (AREI). Voordat je tijdens de bouw van je woning of je project de effectieve, elektrische installatie in Limburg gaat uitvoeren, dien je als eigenaar een positief verslag van de keuring te hebben. Nadat dit bedrijf jou geholpen heeft met de keuring van jouw installatie, voldoe je altijd aan de strenge normen van de AREI. Je wordt goed begeleid door de experts van dit bedrijf.

Een veiligheidscoördinator inhuren

Naast dat je bij dit bedrijf een afspraak voor begeleiding bij de keuring van je elektrische installatie in Limburg kunt inplannen, huur je bij hen ook een ervaren veiligheidscoördinator in. Nepeba uit Genk is gespecialiseerd een deskundige en eerlijke dienstverlening op het gebied van onder andere energiebesparing en veiligheid. Een veiligheidscoördinator van dit bedrijf zorgt ervoor dat het risico op arbeidsongevallen verminderd wordt. Diegene stelt een veiligheids- en gezondheidsplan ontwerp op en beheert de verwezenlijking van dit veiligheids- en gezondheidsplan. Ook bezoekt deze persoon de werf en stelt hij of zij een werfverslag op. Daarnaast houdt deze coördinator een postinterventiedossier bij. Als je een professionele en ervaren veiligheidscoördinator inhuurt in de bouwsector, doet diegene er alles aan zodat jij zo veilig mogelijk kunt werken.

Plan een afspraak in voor hulp bij een keuring

Wil je deskundig advies ontvangen over de veiligheid van jouw arbeiders? Huur je graag een expert in om te helpen bij de keuring van de elektrische installatie in jouw woning of bouwproject in Limburg? Plan dan een afspraak in met een van de ervaren vakmensen van dit bedrijf met behulp van de contactgegevens op hun website.

 

https://www.nepeba.be/