Super grandparents
Image default
Groothandel

Prachtig hout bij deze professionele houthandel uit Mechelen

Wilt u graag prachtig hout bestellen bij een professionele houthandel uit Mechelen? Dan zit u op de juiste plaats bij Houthandel Hendrickx uit Leest, Mechelen. Zij zijn al sinds de jaren 80 gespecialiseerd in Europees hardhout en massief hout, maar bieden nog tal van andere houtsoorten aan. Lees hieronder meer over de soorten hout die zij u kunnen voorzien.

De houtsoorten bij deze houthandel uit Mechelen

Hieronder vindt u een handig overzicht van de houtsoorten die deze professionele houthandel uit Mechelen voorziet:

–        Eik

–        Beuk

–        Es

–        Kastanje

–        Olm

–        Amerikaanse notelaar

En nog veel meer. Deze houthandel uit Mechelen werkt samen met verschillende partners en bieden steeds de beste service aan. Denk hierbij maar aan parket-, trappen- en meubelproducenten. Daarnaast leveren ze nog houtproducten van hoge kwaliteit aan fabrikanten van lijsten, ramen en deuren, houthandels, interieurbedrijven en nog meer. Ze zetten zich overigens hard in voor ecologie en duurzaamheid. Al het hout dat zij verhandelen is ecologisch geproduceerd en draagt het PEFC en FSC®-certificaat. Door houtproducten bij deze experten te bestellen, draagt u dus nog bij aan een betere en groenere wereld. Aarzel dus niet en neem contact op met deze houthandel uit Mechelen om naar de opties te vragen.

Bestel uw hout vandaag nog

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van kwalitatief hout bij een houthandel uit Mechelen? Dan zit u bij deze experten gegarandeerd op de juiste plaats. Of u nu planken, balken of hout in een andere vorm nodig heeft, zij zorgen ervoor. U kunt er ook voor kiezen om vers gezaagd hout te bestellen, of winddroog hout. Zij overlopen graag met u de mogelijkheden en stellen een offerte op. Wilt u hen contacteren? Dat doet u door middel van de contactgegevens die u terugvindt op de toegankelijke website van deze experten in hout.