Super grandparents
Image default
Beauty en verzorging

Uw borsten laten vergroten bij deze plastisch chirurg in Antwerpen

Als u uw borsten wilt laten vergroten bij een plastisch chirurg in Antwerpen, raden we u graag Clinic 12B aan. Dankzij hun diversiteit aan gespecialiseerde artsen kunnen zij u bijstaan op het gebied van reconstructieve, ethische en plastische chirurgie. Het team bestaat uit deskundige chirurgen die een jarenlange ervaring hebben opgedaan binnen de heelkunde. U bent dus zeker in goede handen bij deze plastisch chirurg in de stad Antwerpen. Wilt u uw borsten laten vergroten of reconstrueren? In deze kliniek zijn ze gespecialiseerd in borstheelkunde, dus hier bent u aan het juiste adres.

Alle aspecten van borstheelkunde

Clinic 12B is als plastisch chirurg in Antwerpen gespecialiseerd in de verschillende aspecten van borstheelkunde. Heeft u een borstreconstructie nodig, wilt u een borstverkleining laten uitvoeren of wilt u uw borsten laten vergroten? Het kan allemaal in deze kliniek. De chirurgen helpen u hier met veel zorg verder en bespreken graag alle mogelijkheden van borstheelkunde tijdens een gesprek met u. Bij een borstreconstructie zal deze plastisch chirurg de vorm, het volume en het uitzicht van de borsten herstellen. Een borstverkleining wordt meestal gekozen door vrouwen met te grote borsten. Door het teveel aan klier- en vetweefsel te verwijderen, zal u minder last hebben van uw rug, nek en schouders. Uw borsten laten vergroten gebeurt met behulp van prothesen die voor extra volume zorgen. Een borstlift wordt ten slotte meestal uitgevoerd bij vrouwen die niet meer tevreden zijn over de vorm van hun borsten. Dat kan aan gewichtsschommelingen, borstvoeding, het natuurlijke verouderingsproces en nog veel meer zaken liggen.

Ga langs voor een consult

Als u uw borsten wilt laten vergroten bent u zeker aan het goede adres bij deze plastisch chirurg in Antwerpen. Neem contact op met het secretariaat van Clinic 12B voor een consult of als u vragen heeft over de verschillende behandelingen en mogelijkheden. Ze helpen u graag en zo snel mogelijk verder.