Super grandparents
Image default
Bedrijven

Veiligheidsbril op sterkte

Alleen met goed zicht, bent u op uw beste tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Zeker als u met een veiligheidsbril moet werken is het belangrijk dat u alles tijdens het werk en in uw omgeving goed meekrijgt. U bent immers actief in een werkruimte met risico’s. Uiteraard is het zo dat er verschillen in zicht bestaan tussen werknemers. Dit kan te wijten zijn aan uw aanleg of aan factoren als ouderdom. Toch hoeft dit u zeker niet in de weg te zitten tijdens uw werk. Hiervoor is namelijk de veiligheidsbril op sterkte ontwikkeld. Een veiligheidsbril dient wel van goede makelij te zijn en u de sterkte bieden die u nodig heeft.

Deze specialisten hebben de veiligheidsbril op sterkte voor u

Als u er zeker van wilt zijn dat uw veiligheidsbril perfect is voor u en een hoge kwaliteit heeft, moet u deze kopen bij de juiste specialisten. In dit geval is Prime Optix zonder twijfel het bedrijf waar u terecht kunt. Dit is een jong Belgisch bedrijf met ambitie en de missie om u de perfecte veiligheidsbril op sterkte aan te bieden. Deze specialisten hechten veel waarden aan het leveren van brillen op maat, waarvoor ze een persoonlijke aanpak hanteren. Daarom zijn vrijwel alle brillen die zij in hun assortiment hebben opgenomen op sterkte verkrijgbaar. Daarnaast verkopen zij niet de saaie modellen die u wellicht gewend bent. Zo is uw veiligheidsbril op sterkte te kopen in verschillende kleuren en formaten. Het is maar net wat u wilt.  

Welke sterkte past het beste bij u?  

De correctiesoort die u bij deze specialisten koopt voor veiligheidsbril op sterkte is afhankelijk van de behoeften die u heeft. Prime Optix biedt momenteel vier correcties aan die worden verwerkt in werkbrillen op sterkte:

–        Unifocaal

–        Multifocaal

–        Beeldschermglas

–        Bifocaal

Deze verschillen in de soort sterktes die zijn verwerkt in de brillen. Zo zijn er meerdere sterktes verwerkt in een uni- of bifocale bril, terwijl een unifocale maar een sterkte heeft.

https://www.primeoptix.eu/