Super grandparents
Image default
Groothandel

Verlaag uw milieu-impact door duurzame disposables online te kopen

Het is zover: het verbod op bepaalde single-use plastics. Sinds 1 juli 2021 is het niet meer toegestaan om gebruik te maken van plastic wegwerpservies, rietjes en roerstaafjes. Met deze wetgeving hoopt de Europese Unie de plastic soep in de oceanen tegen te gaan. Als u een horecaonderneming heeft, betekent dit misschien dat u op zoek moet naar andere manieren van verpakken. De Disposable Shop biedt hierin uitkomst; in deze webshop kunt u namelijk disposables online kopen die zijn gemaakt van duurzame materialen zoals palmblad, suikerriet en bamboe. Zo voldoet u volledig aan de nieuwe wetgeving én verlaagt u uw milieu-impact!

In deze webshop vindt u duurzame disposables met de hoge prestaties die u gewend bent

Wanneer u disposables online gaat kopen in deze webshop, hoeft u niet bang te zijn dat de verpakkingen niet voldoen aan uw eisen. Er zijn namelijk bekers voor warme dranken, wegwerpservies en andere artikelen beschikbaar die niet lekken, vet- en olievrij zijn en in veel gevallen ook geschikt zijn voor het gebruik in de oven of magnetron. Zo bestelt u disposables met dezelfde hoge prestaties als u gewend bent. Op die manier nemen uw klanten hun take-outmaaltijden met een gerust hart mee of koopt u hoogwaardige disposables in voor uw evenement of festival. U heeft de keuze uit disposables in effen kleuren of met designerprint, zodat u deze perfect afstemt op uw huisstijl.

Bezoek de website voor een volledig overzicht

Bent u benieuwd geworden naar alle disposables die u online kunt kopen bij De Disposable Shop? Bekijk dan direct een volledig overzicht van alle artikelen op de website of neem contact op met de vriendelijke medewerkers. Zij zijn al sinds 1996 actief in de horecabranche en kunnen u dus uitgebreid adviseren over de mogelijkheden voor uw horecaonderneming! U neemt eenvoudig contact op via chat, telefoon, e-mail of het contactformulier op de website.