Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Airco split unit huren? Goedkoop en erkend!

 

Heeft u last van te warme temperaturen? Doe dan nu aan airco leasen. Hiermee kunt u voor geruime tijd gebruik maken een airconditioner.

Het leasen van een airco biedt u vele voordelen. Airconditioning staat erom bekend dat het vooral in hete zomermaanden de lucht voor u kan verkoelen. Maar wist u dat nieuwe luchtbehandelingstechnieken de lucht evenzo kunnen verwarmen? Dat kan indien u een airco least met regelbare warmtepomp.

Wilt u een airco leasen en woont u als particulier in drukke gebieden van onder andere Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht? Dan kunt u bij ons prima terecht voor airco lease of huur.

Airco huren

Een airco huren is met name bedoelt voor mensen die voor een kortere duur klimaatbeheersing of luchtbehandeling willen gebruiken.

Het verschil tussen airco huren en leasen zit hem in de duur van het gebruik. In dit geval gaat het om kortstondig gebruik van enkele weken of maanden. Dat is handig indien u het concept wilt uitproberen, maar niet gebonden wilt zijn zoals bij een aankoop.

U hebt overigens nog de keuze uit de huur van een enkelvoudige unit of een split unit. In geval van een split unit airco zijn er meer dan één toestellen die de lucht verfrissen in uw huis, slaapkamer of kantoor.

Probeer een airconditioner uit en ga voor airco huren op de korte termijn.

Split unit airconditioner

Overweegt u om een split unit airconditioner te leasen of te huren? Dat is een heel goed idee.

Een split unit airco is vele malen effectiever en efficiënter dan een mono unit. Dat komt doordat er bij een split airconditioner sprake is van twee afzonderlijke systemen die of koele of warme lucht vervoeren. Dat zorgt ervoor dat er minder warmte verlies optreedt.

Daarnaast wordt de lucht gelijkmatiger verdeeld over de woon- of kantoorruimten. Voor ieder blok een andere ruimte.

Neem ons advies en lease of huur een split unit airco.