Super grandparents
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Simpele aanpassingen om een kamer te veranderen

De sfeer in de slaapkamer is van groter belang dan men verwacht. Je begint en eindigt de dag in de slaapkamer, waardoor het essentieel is dat de slaapkamer is voorzien van een prettige sfeer. Door wat simpele meubels te plaatsen in de kamer, zal de sfeer niet geheel gecreëerd worden.

Door enkele aanpassingen kan de slaapkamer in korte tijd restylet worden naar eigen wens. Met een klein budget is het al mogelijk om wat extra sfeermakers toe te voegen voor een dromerige, rustige sfeer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder.

Bepalen van het thema

Door diverse stijlen, denk aan Scandinavisch, industrieel, minimalistisch of landelijk, te combineren, zal de gewenste stijl nooit succesvol gecreëerd worden. Om daadwerkelijk de stijl aan te houden, is het belangrijk om bij elke keuze die gemaakt wordt rondom de inrichting rekening te houden met de gewenste stijl. Zo is het niet verstandig om in een ruimte met een landelijke stijl enkel witte meubels te plaatsen.  

Creatieve toevoeging aan de muur

Persoonlijk heb ik de behoefte om bij een opfrisbeurt van de slaapkamer een gehele muur opnieuw te beschilderen. Om een gemakkelijke manier te vinden om de muur een twist te geven, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief.

Al snel kwam ik terecht bij het plaatsen van wandplanken of spiegels. Deze toevoegingen geven de muur een twist en maken de ruimte extra sfeervol. De spiegels of wandplanken zijn uiteraard in elk materiaal te verkrijgen, waardoor het gemakkelijk is om de stijl te behouden.

Planten

Om de kamer een leven te geven, kan de plaatsing van meerdere planten een groot verschil maken. De groene kleur van de bladeren hebben een rustgevende eigenschap en daarnaast hoef je niet te werken met gereedschap, zoals snelbouwschroeven of regeldragers.

 

http://bnvtools.nl