Super grandparents
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Autowrak verkopen kan hier

Uw Autowrak verkopen? Dat kan eenvoudig en snel via autowrakverkopen.be!

Deze website is namelijk de koppeling tussen u en autobedrijven welke interesse hebben in uw wagen. De veilig zorgt ervoor dat ook daadwerkelijk de hoogste prijs behaald wordt. Hoe dat precies in zijn werk gaat leest u hieronder.

 

Wat is een autowrak

Onder een autowrak verstaan we een wagen welke niet meer kan rijden om wat voor reden dan ook. Het kan zijn dat de motor defect is, een gevolg van een gebroken distributieriem, een kapotte versnellingsbak, maar ook schade aan de ruiten, bumpers, en het koetswerk. Vaak is een autowrak verkopen erg lastig omdat er veel geld geïnvesteerd moet worden om de auto weer in orde te krijgen. Gelukkig zijn er veel bedrijven die wel de auto willen overnemen.

 

Wat doet Autowrakverkopen.be

Autowrakverkopen.be is een autoveiling waar men kosteloos een autowrak kan aanmelden. De wagen komt voor 24 uur lang in een gesloten autoveiling te staan, waar alleen aangesloten en erkende autobedrijven kunnen inloggen. In deze webomgeving kunnen zij het autowrak bekijken en een bod uitbrengen. Na 24 uur sluit de veiling en kunnen de autobedrijven, waaronder dealers en garagisten, niet meer bieden. Het hoogste bod wordt vervolgens (zonder kosten) aan de potentiële verkoper gestuurd. Deze kan op haar beurt beslissen wat zij met het bod doet.

 

Geldigheid van het bod

Het bod is 72 uur (3 dagen) geldig. Beslist u binnen dit tijdsbestek, dan verkoopt u gegarandeerd uw autowrak aan het voorgestelde bod. Wacht u langer, dan bestaat de kans dat de hoogste bieder het bod intrekt en dat u de wagen niet meer kunt verkopen voor de genoemde prijs.

 

Geen kosten of verplichtingen

Er zijn kosten of verplichtingen aan het deelnemen van de autoveiling. Het aanmelden, het ontvangen van het bod en zelfs de verkoop zijn volledig gratis. U bent niet verplicht om het bod te accepteren en de auto te verkopen. Alleen wanneer u akkoord gaat met de prijs, is de verkoop gesloten.

 

Overdracht

U en de koper spreken samen af wanneer en waar het autowrak wordt opgehaald. Dit kan bij u thuis zijn, maar ook ergens anders. Bij de overdracht krijgt u het afgesproken geldbedrag en is uw auto definitief verkocht.

 

Veilig en vertrouwd

U kunt veilig uw autowrak verkopen omdat alle aangesloten dealers en garagisten erkend zijn, en vooraf gescreend.

 

Alle wagens

Niet alleen personenwagens kunnen gratis worden aangeboden voor de veiling, maar ook camions, en andere bedrijfsvoertuigen. Ieder merk is overigens welkom. Het maakt dus niet uit of u een Iveco wilt aanmelden, een Renault of een Peugeot. Op ieder voertuig komt gegarandeerd een goed bod!