Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Bewegwijzering is multifunctioneel

Bewegwijzering kan je erg veel voordelen opleveren, mits je het goed toepast. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, die ieder zijn eigen voordeel hebben. Daarnaast is het ook afhankelijk van het feit of je de bewegwijzering binnen of buiten wil plaatsen. Hierover eerst meer in dit artikel. Want, waarom zou je überhaupt bewegwijzering plaatsen? Wat levert het je op en wat zijn precies de mogelijkheden?

Bewegwijzering voor binnen

Wanneer iemand een gebouw binnenkomt, wordt hij of zij direct geconfronteerd met veel visuele informatie. Hoe de entreehal is aangekleed, zegt veel over de organisatie. Daarom is bewegwijzering binnen ook erg belangrijk. Met de juiste bewegwijzering geef je aan daar de lift te vinden is, waar men de trap kan vinden, waar de toiletten zijn etc. Iedere locatie moet duidelijks staan aangegeven, om het de bezoeker zo eenvoudig mogelijk te maken. Niemand heeft zin en tijd om lang te lopen zoeken. Zorg daarom dat je de bewegwijzering ook binnen goed op orde hebt, zo voorkom je ongemakken.

Bewegwijzering voor buiten

Niet alleen binnen, maar ook zeker buiten is bewegwijzering heel erg handig. Het is eigenlijk het visitekaartje van uw onderneming, hetgeen is namelijk het eerste wat de bezoeker ziet. Deze eerste indruk is heel erg belangrijk, je krijgt namelijk geen tweede kans om een eerste indruk achter te laten. Zorg daarom dat deze direct goed is.

Diverse mogelijkheden

Op het gebied van bewegwijzering is van alles mogelijk. Je kunt kiezen voor borden, spandoeken, letters maar ook digitale bewegwijzering maakt een opmars tegenwoordig. Afhankelijk van wat je wil overbrengen, kun je opzoek naar de juiste variant bewegwijzering. Wil je graag meer informatie over bewegwijzering? Zoek dan eens op termen als ‘bewegwijzering’ of bewegwijzeringen maken’. Zo krijg je diverse resultaten te zien waar je verder mee kunt.

http://www.hanskraan.nl/bewegwijzering/