Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Chromecast 2020

Op zoek naar een nieuwe Chromecast? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij, van Chromecastinfo.nl, geven je de meest recente updates over de nieuwe Chromecast van 2020. Zo weet je precies welke je wilt gaan kopen voor een voordelige prijs. We weten zeker dat je voor een goedkope prijs uit de voeten kunt met een nieuwe Chromecast. Alvast heel veel plezier met jouw nieuwe Google Chromecast. De mediaspeler van 2020!

Chromecast kopen? Dit moet je weten!

Wil je een Google Chromecast kopen? Dan is dit wat je moet weten. We laten precies zien welke mediaspelers goedkoper zijn en waarom je bepaalde mediaspelers wilt gaan kopen. 

Aanbieding 2020

Een Google Chromecast is vaak in de aanbieding. Niet altijd. Daarom weten wij precies hoe je de beste aanbiedingen kunt vinden. Bij Bol.com zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden. Zo kun je gemakkelijk een nieuwe mediaspeler online en veilig bestellen. Deze kost normaal gesproken 39 euro. Maar bij Bol.com kun je kiezen voor Select-levering.

Select via Bol.com

Van Bol.com krijg je een korting zodra je een Select-klant bent. Dit kun je worden door één keer per jaar te betalen voor een heel jaar gratis levering. En dus ook korting op een nieuwe Google mediaspeler! Om de nieuwe Google mediaspeler te bestellen met korting in de aanbieding via Bol.com ga je naar Chromecastinfo.nl.

Hoe kies je de juiste versie?

Naast dat het natuurlijk leuk is om te geven en te krijgen, zeker in de aanbieding, wil je weten welke de juiste versie is. Er zijn namelijk verschillende versies op de markt te verkrijgen. Wil je de Chromcast 2 of 3 kopen? Dat ligt helemaal aan de voorkeuren die jij hebt. Je kunt namelijk ook nog kiezen voor de Chromecast Ultra of voor de Chromecast normaal.

Wat het verschil is? Met de Google Chromecast Ultra betaal je een stukje meer, maar hiermee kun je dan ook 4K-video’s en films streamen. Zo ben je dus een stuk voordeliger uit, met het oog op de toekomst.

Het aanbod aan 4K-content is steeds verder aan het uitbreiden. Daarom is het niet gek als je met een 4K-film op een Chromecast 2 zit, je geen 4K kunt bekijken. Het is dus belangrijk hier goed op te letten bij het kopen van een nieuwe mediaspeler van Google.

Tot slot

Tot slot willen we je graag nog wijzen op de verschillende mogelijkheden. Zoals eerder genoemd zijn Google en Chromecastinfo.nl aan elkaar verbonden in voor en tegenspoed. Zo weet je precies waar je de mediaspeler kunt kopen én hoe je ‘m kunt instellen via de link van Google.

Bekijk ook mobiele airco aanbiedingen juni 2020

https://chromecastinfo.nl