Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Computerreparatie in Capelle aan den IJssel gezocht? Hier kunt u op letten.

Is uw computer defect? Het scherm van uw laptop gebroken, gecrasht, of misschien gaat hij helemaal niet meer aan? Waarschijnlijk heeft u de computer hard nodig en wilt u dat er snel weer een oplossing komt. Misschien moet u juist iets belangrijks afmaken, of heeft u hem gewoon nodig voor werk of studie.

Een computer reparatie bedrijf biedt dan de oplossing. In tegenstelling tot computerwinkels richten deze bedrijven zich voornamelijk op reparaties van computers, laptops en andere elektronica zoals tablets en telefoons.

Vaak komen deze bedrijven ook op locatie, of bieden ze gerelateerde diensten aan, zoals webhosting of data opslag. Daarnaast bieden ze ook services zoals hulp op afstand, waarbij de monteur op afstand softwareproblemen kan oplossen.

Hoe vindt u nu zo’n bedrijf? Hier een paar tips.

Onderzoek vooraf

Bij de meeste computerproblemen is niet gelijk duidelijk wat de oorzaak is. Daarom doen veel bedrijven van tevoren een onderzoek. Ze kijken dan eerst wat het probleem is, en wat een oplossing gaat kosten, en daarna doen ze u een prijsopgave.

Het voordeel is dat u op die manier nooit teveel uitgeeft aan een computer die dat eigenlijk niet meer waard is. Sommige bedrijven doen zo’n onderzoek gratis, anderen rekenen diagnosekosten.

Certificaten

U kunt kijken naar keurmerken en certificaten die bedrijven op hun websites voeren. Een bekend certificaat is het ICTWaarborg die te herkennen is aan een driehoekig logo.

Ervaringen van klanten

Het kan nuttig zijn om te kijken naar wat andere klanten van het bedrijf vinden. Recensies zijn hiervoor ideaal. Recensies op onafhankelijke pagina’s zoals bijvoorbeeld Google recensies, zijn hiervoor het beste geschikt. Het is dan wel belangrijk om op te letten dat er voldoende recensies zijn, anders krijgt u alsnog geen goed beeld van het bedrijf. Ook is het verstandig om niet alleen naar de scores te kijken, maar ook een aantal recensies echt te lezen.

Goede communicatie

De manier waarop een bedrijf communiceert kan u vaak al veel vertellen over de bedrijfscultuur. Komen de medewerkers gelijk naar u toe of moet u eerst 20 minuten wachten? Wordt u vriendelijk te woord gestaan of geeft de medewerker u het idee dat u hem stoort? Al dit soort zaken kunnen erop duiden dat het bedrijf niet goed gemanaged wordt. Als er bij u alarmbellen gaan rinkelen kunt u beter de computer niet achterlaten bij

het bedrijf.

Computer reparatie bedrijven in de buurt van Sliedrecht

PC Refresh
Dit bedrijf zit in Rotterdam en is gespecialiseerd in reparatie van computers, tablets en telefoons. Ze doen van tevoren een vrijblijvende diagnose, hebben het ICTWaarborg certificaat en goede recensies. Naast computer reparatie in Rotterdam doen ze ook aan hulp op afstand en hulp aan huis

Schcomputers

Dit bedrijf zit op de Kerkbuurt in Sliedrecht. Het is vooral gericht op verkoop, maar ze doen ook reparaties, zowel hardware als software. Daarnaast doen ze ook aan data opslag en webhosting. Ze hebben goede recensies, maar niet erg veel.

De PC Makelaar

Dit bedrijf repareert computers, laptops, tablets en smartphones. Daarnaast bieden ze ook clouddiensten en telefoondiensten. Ze hebben goede recensies.

Repair IT Now

Heeft u een telefoon of tablet? Dan kunt u ook bij Repair IT Now terecht. Deze repareren geen computers maar wel telefoons en tablets. Ook zij hebben goede recensies.

https://www.pcrefresh.com/contact/computer-reparatie-rotterdam/