Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Dé specialist in smartphones

Smartphones zijn prachtige apparaten, die ons leven in de loop der tijd echt hebben verreikt. Waar je voorheen nog de encyclopedie erop na moest slaan om iets op te zoeken, teletekst moest aanzetten voor het nieuws en er een fotoalbum bij moest pakken om foto’s van vroeger te bekijken, heb je tegenwoordig de wereld in jouw broekzak. Deze smartphones zijn leuk, maar wel prijzig. Vaak ben je honderden euro’s kwijt om een nieuwe aan te schaffen. Dit is een hoop geld, waar niet iedereen over beschikt. Als jouw smartphone dan ook kapot is gegaan, koop dan niet gelijk een nieuwe, maar laat jouw smartphone repareren bij GSM Paradise.

Op deze manier weet je zeker dat je telefoon in handen is van een expert die ruime ervaring heeft met het onder de loep nemen van de uiteenlopende varianten van jouw mobiel. Dit leidt ook tot de snelle reparaties, de meeste worden gedaan terwijl u wacht.

Over GSM Paradise

GSM Paradise is de specialist in smartphones. Bij ons kun je terecht voor diverse reparaties. Denk hierbij aan het scherm, de behuizing, de camera en bijvoorbeeld waterschade. Daarbij repareren wij niet alleen gerenommeerde merken als Apple (iPhone) en Samsung (Galaxy), maar kunt u ook bij ons terecht voor de reparatie van overige toestellen, zoals LG, Motorola, HTC, Blackberry, Nokia, Sony, Huawei en meer. Bekijk ons totale aanbod overige toestellen.

Meer dan alleen smartphone reparatie

GSM Paradise doet meer dan alleen de reparatie van smartphones. Alhoewel reparatie een stuk goedkoper is dan het aanschaffen van een nieuw toestel, is het natuurlijk toch relatief prijzig. Je houdt jouw toestel dan ook liever in nieuwstaat. GSM Paradise maakt dit mogelijk. We bieden namelijk ook kwalitatieve telefoonhoesjes, die je helpen om jouw toestel in relatieve nieuwstaat te houden. De hoesjes zijn beschikbaar voor honderden modellen, en in verschillende vormen, kleuren en maten. Bovendien kun je ook jouw eigen telefoonhoesjes ontwerpen. Bekijk direct de mogelijkheden bij GSM Paradise en creëer jouw ideale hoesje!

https://www.gsm-paradise.nl/