Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Een mooie mok vrolijkt iedereen op!

Ondanks dat iedereen minstens één keer per dag een mok gebruikt, wordt hij vaak onderschat. De simpele mok kan voor van alles gebruikt worden. Waar drink je immers een lekkere verse bonenkoffie uit in de vroege ochtend? Juist, uit een mok! Wat pak je uit de kast wanneer je ’s middags wilt opwarmen met een kopje thee? Juist, een mok! Zelfs wanneer jij bij het ontbijt of bij de lunch wilt genieten van een lekker beker melk, trek jij een mooie mok uit de kast. De simpele mok mag dus nooit meer onderschat worden—hij is van immense waarde!

Tal van verschillende mokken te koop

Doordat mensen mokken vaak op een dag gebruiken is het dé perfecte manier om jouw stijl uit te drukken. Er zijn dan ook talloze variaties op de simpele mok: allerlei verschillende kleuren en stijlen vind je terug. Kies bijvoorbeeld voor een mooie moderne mok met strakke afwerkingen wanneer dit past bij jouw interieur. Zorg ervoor dat iedereen eenzelfde mok heeft wanneer jij een eenheid en rust wilt creëren in jouw huis. Houd jij juist meer van felle kleuren en grappige patronen? Ook deze stijl kun jij gemakkelijk uiten met een simpele mok. Combineer eindeloos met verschillende mokken in diverse kleuren en afwisselende patronen. Ondanks dat iedere mok anders is, zal er toch een eenheid ontstaan. Een chaotische eenheid is immers ook een eenheid!

Kies ook voor het juiste formaat van de mok. Kies bijvoorbeeld voor een mok van 24 cl wanneer je de mok als koffiemok gebruikt. Ben jij meer een theedrinker? Kies dan voor een mok van bijvoorbeeld 35 cl. Doordat de keuze zo ontzettend breed is kan het lastig zijn om een keuze te maken. Heb je onlangs een mok aangeschaft maar zie je achteraf een andere die beter aansluit bij je wensen en eisen? Dan kun je deze vanzelfsprekend omruilen wanneer je het label eraan hebt laten zitten en de mok ongebruikt is. Door middel van de bonprinter kan het product worden teruggenomen of worden omgeruild. Meer informatie over de producten die hiervoor worden gebruikt vind je op: https://www.idpos.nl/bonprinters.