Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Export in Nederland

Nederland verdient zijn geld vooral door middel van het exporteren van producten. Zo had Nederland in 2016 een overschot op de handelsbalans, en dat is zeker voor ons geen grote verassing. Dit is al jaren het geval. Het is juist ontzettend belangrijk voor de economie dat deze overschot nog steeds toe blijft nemen. Nederland exporteert 1,5 miljard meer aan agrarische producten. Dit geeft misschien wat meer inzicht in hoe belangrijk de export voor Nederland is.

De producten die wij het meeste exporteren zijn groenten en fruit, en komt op de eerste plaats met 16% export. Op nummer twee staan de zuivel en de sierteelt met beide een export van 11%. Zelfs de kleinste veranderingen kunnen voor ons land grote gevolgen hebben, omdat Nederland economisch gezien zo afhankelijk is van de export die wij leveren. Een mislukte oogst of een dalende prijs kunnen vreselijke gevolgen hebben voor Nederland. Een voorbeeld is embargo tegen Rusland. Het gevolg was een daling in de prijs van producten als zuivel die voornamelijk uit Nederland komt.

Om deze enorme oogsten in de sierteelt te kunnen realiseren zijn de juiste voertuigen voor nodig met de juiste uitrusting. Iedereen met een televisie thuis heeft al wel de achteruitrijcamera kunnen zien in reclames van auto ontwikkelaars. Ontzettend handig, maar dat geldt niet alleen voor de gemiddelde burger. Op landbouwvoertuigen en is de achteruitrijcamera erg populair geworden. De voertuigen die op het land worden gebruikt ontwikkelen constant. Deze worden groter en geavanceerder. Tijdens het besturen van deze voertuigen kan het maneuvreren erg lastig worden met onvoldoende zicht.

VanZwitserland zorgt ervoor dat je veilig aan het werk kan in landbouwvoertuigen als spuitmachines of zaaiers. VanZwitserland bestaat al sinds 2005 en heeft daarom ontzettend veel ervaring met het leveren achteruitrijcameras. De producten kunnen aan de wensen van de klant worden aangepast, wanneer je dat graag zou willen.

http://www.vanzwitserland.nl