Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Gratis volgers op Instagram

Het maakt niet heel veel uit of je een offline of online bedrijf hebt. Natuurlijk is het beter om je bedrijf ook online te hebben, en dat kan al eenvoudig met een website of Facebook account. Echter is Instagram uitstekend geschikt voor ondernemers. Hoe dat zit leggen we je hieronder uit.

Naamsbekendheid opbouwen

Door je overal te laten zien, en je merk uit te dragen, bouw je aan je naamsbekendheid. Naamsbekendheid is dat mensen je naam of merk gaan herkennen en dat wekt vertrouwen. Doordat men meer vertrouwen heeft, kopen ze sneller of bezoeken ze sneller je website.

 

Vindbaarheid vergroten

Door je op Instagram te begeven, wordt je door nog meer mensen gezien en gevonden. Zeker wanneer je jouw Instagram profiel relevant maakt en voorziet van relevante foto’s. De hashtags die je aan elke foto toevoegt moeten iets vertellen over wat er op de foto te zien is, en raakvlakken hebben met je bedrijf.

 

Meer klanten en meer bezoekers

Wanneer mensen jouw (bedrijfs) Instagram account tegenkomen, door naar een foto te zoeken, kunnen ze bij jou uitkomen. Heb je een dienst of product dat je verkoopt, dan is de kans aanwezig dat ze via Instagram bij jou op de website of in de webshop een bezoeker of klant worden. Naast gevonden worden in Google, is ook gevonden worden op Instagram een manier om je bereik te vergroten en gevonden te worden.

 

Meer volgers en likes nodig

Om überhaupt gevonden te worden op Instagram zijn er een aantal dingen nodig. Dit zijn:

  • volgers

  • foto’s met goede hashtags en likes

Volgers kun je op verschillende manieren krijgen, net als likes. Je kunt ze kopen, en gratis inwinnen. Hier tref je een handleiding voor gratis Instagram volgers. Ook laat de handleiding zien hoe je aan likes komt van relevante mensen. Een manier welke ook wordt toegepast, waar wij niet zo’n fan van zijn, is #follow4follow en #like4like toe te voegen aan je posts. Dit levert vaak niet relevante mensen op waar je niets aan hebt. Daarnaast staat het ook een beetje sneu.

 

Samengevat

Ga dus aan de slag met je Instagram profiel om er meer posts, volgers en likes bij te krijgen. Daarna pas wordt je profiel en je posts sneller gevonden, en haal je makkelijker nieuwe bezoekers en klanten naar je toe.