Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Gratis wagen verkopen

 

Wilt u geen geld aan de verkoop van uw wagen uitgeven? Leest u dan dit artikel over gratis wagen verkopen eens door.

 

Uw wagen verkopen in slechts 1 dag tijd zonder kosten? Bij Besteautobod.BE kan dat! U ontvangt namelijk binnen 1 dag de hoogste prijs voor uw auto, geheel vrijblijvend. Daarvoor kunt u de wagen bovendien gegarandeerd verkopen. Door de auto voor te leggen aan meer dan 5000 erkende autobedrijven, komt er altijd een goed en hoog bod tot stand. Het bod krijgt u meteen te horen wanneer de veiling sluit. U maakt dus geen kosten en loopt ook geen risico.

 

Gratis verkopen

Gratis uw wagen verkopen voor de hoogste prijs? Dan kunt u vrijblijvend uw auto aanmelden bij de gratis autoveiling. De autobedrijven die zijn aangesloten bieden op uw wagen. Na 24 uur sluit de veiling en wordt het hoogste bod meteen aan u bekend gemaakt. Onderhandelen is niet nodig omdat het bod dat u krijgt ook de verkoopprijs betreft.

 

95% kans dat u meer terugkrijgt

De kans dat u meer voor uw auto terug krijgt via de autoveiling is 95%. Wanneer u 2 of 3 garagisten zou vragen wat zij voor uw wagen zouden teruggeven, dan krijgt u telkens een ander bedrag te horen. Een van deze bedragen is het hoogst. Door uw wagen aan meer dan 5000 bedrijven voor te leggen, neemt de kans tot een nog hoger bod met 95% toe.

 

Elke wagen is welkom

Elke wagen is bij de autoveiling welkom. U kunt dus ieder merk, type en model gratis en vrijblijvend aanmelden. Het maakt daarbij niet uit of u een Audi, Opel of Volkswagen wilt aanmelden. Ook een berline, coupé, break of camionette is welkom. Op elk voertuig ontvangt u altijd de beste prijs.

 

Auto met schade

Heeft de auto die u wilt aanmelden schade? Dat is geen bezwaar. De veiling telt namelijk ook een groot aantal herstelling bedrijven die tegen lage kosten de schades kunnen herstellen. Daardoor brengen zij een hoger bod uit en kunt u gratis uw wagen verkopen voor een betere prijs.