Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Luchtreinigers voor industriële bedrijven

Op zoek naar de optimale oplossing voor bouw- en restauratiewerkzaamheden in binnen omgevingen die verontreinigd zijn met stof, minerale vezels, schimmelsporen of allergenen? Dankzij onze industriële stofafzuiging voor bedrijven bent u in staat om keer op keer het pand te voorzien van de meest schone lucht die u maar kunt vinden.

Er zitten ontzettend veel verschillende soorten voordelen verbonden aan het hebben van schone lucht in uw industriële productiehal. Zo zijn de mensen onder andere actiever en werken ze harder wanneer er sprake is van een zuivere lucht zonder vervuiling. Redenen genoeg om even verder te lezen om erachter te komen wat onze oplossingen zo bijzonder maakt!

 

 

Wat is het belang hiervan?

Verontreinigingen in de lucht moeten worden geëlimineerd – vooral daar waar mensen werken en wonen. Stof (afkomstig van papier, hout, metaal, verf, enzovoort), vezels, schimmelsporen of zelfs asbestdampen komen in de lucht terecht en vormen een ernstig gezondheidsrisico.

Als het gaat om professionele luchtzuivering zijn de bedrijfsmatige luchtreinigers van de TAC-serie van Trotec een waardevolle oplossing. Het is niet voor niets een verplichting om er als werkgever voor te zorgen dat de mensen in het bedrijf wel op een veilige manier aan het werk willen gaan. Voor de bedrijven die mensen over de vloer krijgen is het al helemaal verstandig om je hiermee bezig te houden. Je wilt immers niet hebben dat die mogelijke klant het pand verlaat met pijn aan ogen, keel en luchtwegen.

Uw voordeel: Alle modellen van de TAC-serie kunnen variabel worden gebruikt. Ze overtuigen door hun betrouwbare, krachtige werking, zowel op bouwplaatsen die verontreinigd zijn met fijnstof, houtstof, betonstof, of asbest als tijdens straalwerkzaamheden, restauraties door brandschade of schimmels, en cleanroom toepassingen. Het is dan ook niet zo heel erg raar dat er steeds meer bedrijven zijn die al gebruik maken van onze toepassingen en die echt veel voordeel ondervinden van de werking van onze industriële luchtreinigingsinstallaties.

Dit is te danken aan het gebruik van filtermodules die op verschillende manieren kunnen worden gecombineerd en geselecteerd, afhankelijk van de mate van vervuiling van de lucht in de ruimte. Dankzij de wereldwijd unieke Vario-shift-functie kan de filterketen flexibel worden aangepast aan de specifieke toepassing (inclusief hoge efficiëntie HEPA-filter indien gewenst). Hierdoor is er voor iedere situatie steeds een bepaalde oplossing te vinden waardoor werken in een vervuild pand vermeden wordt.

Vraag meer informatie aan

Op onze luchtreinigeradvies website kan je eigenlijk alles vinden wat je maar nodig hebt als je erachter wilt komen hoe je effectief een bepaald industrieel pand kunt voorzien van schone lucht. Door de vele diverse soorten toepassingen die wij dekken zal ieder bedrijf de beste luchtreinigingsmachines kunnen bestellen en gebruiken. Luchtreinigeradvies aanvragen is overigens altijd iets wat je bij ons kunt doen. Het is echt ontzettend belangrijk dat je voldoende schone lucht hebt in je pand. Verzaak je hieraan, dan kan dit ernstige gezondheidsrisico’s en problemen opleveren voor uw werknemers.

https://www.luchtreinigeradvies.com