Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Sales Channel | Printer

Sales Channel 

Een printer is een onmisbaar apparaat op kantoor. De keuze uit de juiste printer kan echter erg moeilijk zijn. Hierin kan Sales Channel uitkomst bieden. Voor het kopen en het leasen of huren van uw printer kunt u bij Sales Channel terecht. Bekijk ook wat wij kunnen betekenen voor de reparatie van uw computer, laptop of tablet. 

 

Printer via Sales Channel 

Een printer kan een enorme investering zijn voor uw bedrijf. U wilt dan natuurlijk wel de juiste keuze hebben. Sales Channel zal hierdoor allereerst kijken naar uw wensen en behoeften doormiddel van een persoonlijk gesprek. Na dit persoonlijke gesprek zal het verschillende offertes aanvragen en vergelijken van verschillende leveranciers. Hierdoor zal Sales Channel uw de beste keuze geven voor de beste prijs. 

 

Kopen van een printer 

het kopen van een printer kan erg aantrekkelijk zijn. U betaalt namelijk eenmalig een bedrag en heeft hierdoor geen maandelijkse kosten meer.  U zal echter wel zelf in het onderhoud moeten voorzien. De printer is echter wel volledig van u, dit is altijd een prettig gevoel. 

 

Leasen en huren van een printer 

Als u liever niet een grote investering wil doen maar liever een vast bedrag per maand wil betalen kan het leasen of huren van een printer aantrekkelijk zijn. Voor het leasen van een printer heeft u de keuze uit twee opties. Financial lease en operational lease. Bij financial lease moet u zelf het onderhoud doen. Bij operational lease wordt u volledig ontzorgt. De leverancier verhelpt problemen en doet het onderhoud. Ook het huren van een printer kan via Sales Channel. Dit is een goede optie als u een printer voor een korte tijd nodig heeft. 

 

Sales Channel is het bedrijf dat u kan helpen bij het kiezen van een printer. Naast het kopen van een printer kan je via Sales channel ook printers leasen en huren . Neem contact op met het bedrijf om te kijken wat de mogelijkheden zijn.