Super grandparents
Image default
Mode en Kleding

Schitter in K-design kleding

K-design is een Belgisch merk dat zich in de loop der jaren ontwikkelde tot een gevestigde waarde in het modelandschap. De kleding van K-design is speels en trendy, en is toegankelijk voor iedere vrouw. Een kledingcollectie met deze eigenschappen mocht dan ook niet ontbreken in het assortiment van damesboetiek My Wish uit Dendermonde. Hier kunt u terecht voor betaalbare mode en bijpassende accessoires.

Verwen uzelf met een compleet nieuwe outfit

My Wish is een officiële verdeler van K-design kleding. Het merk past perfect binnen de filosofie van de winkel, die hippe kledij aanbiedt voor de hedendaagse vrouw aan een democratische prijs. In deze winkel voelt iedere klant zich koning. De medewerkers bedienen u op uw wenken en staan u met veel plezier bij met persoonlijk advies zodat u tevreden de deur uit gaat. U vindt er zowel basisstukken die overal bij passen als verrassende stap- en stadskledij die in het oog springt van iedere voorbijganger. De kleding van K-design mag gerust tot deze laatste categorie gerekend worden. Het merk onderscheidt zich van andere modehuizen door te werken met karakteristieke prints, ademende stoffen die zweetgeurtjes maskeren en elegante pasvormen. Dankzij deze kleding voelt iedere vrouw zich alsof ze de wereld aankan.

Bestel uw favoriete kledingstukken vandaag nog

De kleding van K-design kan zowel op de webshop van My Wish besteld worden, als in de winkel ter plaatse. De boetiek is makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Om u te voorzien van maximaal shopplezier, is de winkel doorlopend geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.15 uur tot 18.00 uur. In hun online shop vindt u reeds een ruim aanbod van de collectie. Iedere week komt er nieuwe kledij binnen, waardoor u keer op keer verrast wordt door schitterende items. Of u nu op zoek bent naar een outfit voor iedere dag of een exclusief ensemble voor die ene speciale gelegenheid: My Wish uit Dendermonde zal u niet teleurstellen.

https://www.mywish.be/nl/