Super grandparents
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Telefoon voor slechtzienden

Telefoon voor slechtzienden

Als u op zoek bent naar een telefoon voor slechtzienden dan bent u bij Worldwide Vision aan het juiste adres. Voor blinden, slechtzienden en ouderen is het gebruik van een telefoon lastiger en daarom hebben wij speciale telefoons in het assortiment die het dagelijks leven gemakkelijker maken. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten en complexe telefoons dat het lastig is om telefoon te vinden voor slechtzienden. Het belangrijkste is natuurlijk dat u eenvoudig in contact blijft met familie en vrienden en zo altijd bereikbaar blijft. 

Een telefoon voor slechtzienden is aangepast, zodat deze voldoet aan de eisen om het dagelijks leven makkelijker te maken. De telefoons zijn makkelijk te besturen, hebben grotere toetsen en een groter beeldscherm. Sommige telefoons zijn spraakgestuurd om zo nog eenvoudiger in gebruik te zijn. 

Groot assortiment telefoons

Het assortiment bij Worldwide Vsion aan telefoons voor slechtzienden is groot en omvat bureau telefoons, draadloze telefoons en mobiele telefoons. Zo is er voor iedereen een telefoon te kiezen en zijn deze allemaal aangepast naar de behoeften van blinden, slechtzienden of ouderen. Ons assortiment helpt om de dagelijkse dingen makkelijker te maken voor mensen met een visuele beperking. De telefoons zijn er in diversen kleuren en uitvoeringen, zodat er voor ieder wat wils is. Wij hebben de producten zelf op voorraad, waardoor deze vaak al de volgende werkdag geleverd kunnen worden. 

Hulpmiddelen blinden en slechtzienden

Ook voor andere hulpmiddelen om het leven gemakkelijker te maken ben je bij Worldwide Vision aan het juiste adres. Wij verkopen producten in de categorie communicatie, mobiliteit, low vision, educatie, meten, medisch, huishouden, uurwerken, vrije tijd, audio en comfort. Al onze producten zijn geschikt voor blinden, slechtzienden en ouderen. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen ook een passend advies geven als u twijfelt over bepaalde producten. Neem contact met ons op als u vragen heeft of maak een afspraak en kom langs bij ons in de showroom. 

https://www.worldwidevision.nl/telefoon-voor-slechtzienden