Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Website laten maken

 

Wilt u een website laten maken door professionele webdesigners? Dat kan! Bij SAM Design kunt u bedrijvensites laten bouwen die voldoen aan de hoge standaarden van vandaag de dag. Laat onze website makers een spiksplinternieuwe huisstijl ontwerpen waarmee u uw imago op professionele wijze uit kunt dragen. Of kies voor een CMS zoals WordPress. Wat uw wensen ook zijn u kunt uw webontwikkeling gerust aan onze webdesigners over laten.

In het ontwikkelproces houden we verder rekening met conversie en het bereiken van uw leads en potentiële klanten. De responsiveness van uw landingspagina’s en de navigeerbaarheid van uw site is daarbij van groot belang indien u een website laat maken.

Website met CMS

Graag een website laten maken met een toepasselijk CMS? Bij ons webdesign bureau kunt u heel eenvoudig een keuze maken in het Content Management Systeem dat u graag wilt hebben. Onze website makers kunnen namelijk elk type CMS voor u inbouwen. Enkele voorbeelden van beheersoftware die we implementeren zijn Joomla!, het welbekende WordPress en Magento, maar ook Drupal.

Hiermee kunt u snel en met gemak uw webpagina’s beheren en houdt u een overzicht op alle content die op uw bedrijfswebsite staat. Er is onder andere een zoekfunctie geïntegreerd en verder kunt u dit systeem makkelijk uitbouwen met plug-ins, extensies en overige modules. Een website laten maken door onze webdesigners met een dergelijk beheersysteem is daarom erg nuttig.

Professionele webdesigners

Wanneer u bij ons een website laat maken door onze professionele webdesigners ontvangt u niet alleen een mooi ontwerp doch tevens een technisch zeer sterk design. Al de websites die onze webontwikkelaars bouwen zijn geheel en al responsive gemaakt. Een responsive site is erg toegankelijk voor moderne klanten, mensen die met name smartphones gebruiken.

Om voor dergelijke gebruikers snel werkende landingspagina’s te bouwen is daarvoor een hoge mate van responsiveness nodig. Een website laten maken door onze webdevelopers zorgt ervoor dat u een professionele bedrijfssite krijgt.