Super grandparents
Image default
Banen en opleidingen

Hét detacheringsbureau in Vlaanderen voor uw noden

Bent u op zoek naar een detacheringsbureau in Vlaanderen? Dan raden we u Exitss aan. Zij detacheren bekwame professionals met een uitgebreide technische achtergrond over heel Vlaanderen. Als u een openstaande vacature hebt of u zoekt naar een ingenieur gespecialiseerd in processen, logistiek, productie of projectmanagement, kunnen ze u vast en zeker verder helpen. U kan via hen iemand inschakelen voor een tijdelijke functie of project. Maar ook als u een vaste werknemer zoekt, kunnen ze u helpen. Ze zijn gespecialiseerd in de logistieke en automotive sector.

Deze experten helpen u aan de juiste mensen op de juiste plaats

Dit detacheringsbureau in Vlaanderen is specialist in het vinden laten groeien van de juiste profielen voor de functie die u op wilt vullen. Ze coachen hun medewerkers grondig en volgen zo het groeitraject van hun mensen op de voet op. Deze detachering biedt uw bedrijf de mogelijkheid om op een flexibele manier mensen in te zetten. Exitss werkt voortdurend aan het bijschaven van de skills van hun medewerkers. Ze krijgen externe trainingen, professionele begeleiding en uitstekende opleidingen. Zo verzekert dit professionele detacheringsbureau er zich van dat hun medewerkers een absolute meerwaarde vormen in elk bedrijf in Vlaanderen.

Een flexibele manier van aanwerven

In de wereld van de logistiek en automotive hebben al verschillende bedrijven, waaronder internationale spelers, een beroep gedaan op deze specialisten. Zo kunnen we u verzekeren dat zij bij de betere detacheringsbureaus in Vlaanderen horen. U kan bij hun terecht voor consulting, training en outsourcing. Wanneer u nood hebt aan een ervaren ingenieur, kunnen zij iemand sturen die meteen mee draait in al uw operaties. U kan dan zelf kiezen of dit een tijdelijke betrekking is. Als u kiest voor een tijdelijke betrekking, maar later toch één van onze medewerkers vast wilt aanwerven, kan dit allemaal besproken worden. Zo reiken ze u de mogelijkheid aan om op een werkbare en soepele manier gepaste mensen aan te werven.

https://www.exitss.eu/