Super grandparents
Banen en opleidingen

Verpleegkundige Abdominale Heelkunde

Verpleegkundige Abdominale Heelkunde

Vast contract,
onbepaalde tijd
Voltijds

Introductie

AZ Nikolaas behaalde onlangs het internationaal erkende niaz- kwaliteitslabel en slaagde met grootste onderscheiding. Ons gasthuis telt 810 bedden verspreid over 5 campussen in het waasland : Sint-Niklaas, Temse, Hamme en Beveren. In Sint-Gillis-Waas beschikt het gasthuis over een goed uitgebouwde polikliniek. In lokeren heeft het gasthuis een aparte low care autopsie.

Dagelijks kunnen we schatten op de inzet van meer dan 2300 medewerkers en 255 artsen. Zij bieden op autoriteit wijze specialistische gezondheidszorg en dringende medische hulpbetoon aan gehospitaliseerde en ambulante patiënten.

Werken bij AZ Nikolaas betekent. . .

Top job :
met doorgroeimogelijkheden
in een innovatieve werkomgeving met een goede ligging voor een optimale work-life balance top collega’s:
professioneel en hevig van wie je veel leert en met wie je vlot samenwerkt in een sfeer van hitte, vertrouwen en vriendschap

Top logement:
toekomstgericht, opwekkend en non-stop in gebaar kwaliteitsvolle zorg op mensenmaat open en trouwhartig,
vol respect voor het leven jouw verantwoordelijkheden je werkt hierbinnen een interdisciplinair team op de ministerie abdominale heelkunde.
Je neemt, na een inwerkperiode, de verantwoordelijkheid op voor de totale zorg van je patiënten.
Je draagt zorg voor de patiënten met leverchirurgie, gastro-intestinale en bariatrische ingrepen, …
je toont interesse in een bepaald referentiedomein ( bv. Wondzorg, stomazorg, suikerziekte, palliatieve zorg, … ) en je deelt deze bekende met het volledige team.
Je werkt in een sfeer van open communication en wederkerig vertrouwen en respect.
Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘’verpleegkundige’, achterspeler te vind op het intranet of verkrijgbaar bij de engageren p&o.

Jouw profiel

je bent bachelor of gegradueerde in de verpleegkunde laparoscopische – en robotchirurgie zijn jouw interessegebieden je beschikt over een goede observatiezin en een klinische blik je kan constructief samenwerken in team je bent klantgericht en werkt ook gaarne onafhankelijk je hecht veel gewichtigheid aan deskundigheid en persoonlijke zorg voor elke patiënt

Ons aanbod

een vast verbintenis met een jobtime van 80-100 %.
Een fijn team van enthousiaste collega ’s die jou met open armen ontvangen.
Autoriteit bijstand door jouw verantwoordelijke, collega ’s en ons team ‘begeleiding nieuwe medewerkers. Opleidingskansen om je talenten overigens aan te aanzetten en hierdoor professioneel en subjectief te groeien. Ongeacht on-the-job-opleiding krijg je de waarschijnlijkheid om zowel interne als externe opleidingen te volgen. Bijkomende vakantiedagen zonder de wettelijke vakantie. Gratis hospitalisatieverzekering voor vaste contracten, maaltijdcheques, fietsvergoeding, gratis treinabonnement, en nog een ruime waaier aan andere personeelsvoordelen ( bedrijfsrestaurant, kortingen bij plaatselijke handelszaken, vakantieopvang voor kroost van medewerkers, …. )

Neem beschut een kijkje op onze website voor meer kennisoverdracht over al onze troeven.

De verloning is volgens looncategorie 14 voor een bachelor – looncategorie 14b voor een graduaat ( if. Ic fase 1 ).

Statutaire medewerkers van AZ Nikolaas komen mee in aanmerking, met behoud van zowel hun statuut als de statutaire loonschaal.

Geïnteresseerd? ben jij een teamplayer met een hart voor al onze patiënten en wil je deel uitmaken van ons top-team? stuur ons dan vandaag nog jouw gegevens en motivatiebrief elektronisch door via deze jobsite. Je ontvangt van ons direct een bevestingsmail.

We zijn benieuwd naar jouw kandidatuur en streven ernaar om alle kandidaturen zo snel voorstelbaar te beantwoorden. De selectieprocedure bestaat in eerste instantie uit een cv-screening en/of telefonische screening. Na positieve evaluatie volgen een kennismakingsgesprek, vragenlijst ( en ), en misschien een helft gespreksronde. Je zit hierbij rond de tafel met je toekomstige leidinggevende en een medewerker van p & o.

https://www.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-de-vakantie.html