Super grandparents
Image default
Groothandel

Een normaal leven met behulp van incontinentiemateriaal

Heb je te kampen met incontinentieproblemen? Dat is zeker in het begin vaak erg verschieten. Deze lichamelijke aandoening zorgt ervoor dat je je stoelgang of urine moeilijk of niet kunt ophouden. Daardoor is het voor mensen met deze aandoening vaak erg moeilijk om een normaal leven te lijden. Je weet immers nooit op voorhand wanneer je plots naar het toilet moet. Gelukkig bestaan er de dag van vandaag verschillende soorten incontinentiemateriaal, zodat je toch op een zo normaal mogelijke manier door het leven kunt gaan. Zo vind je in de webshop van Tomcare een enorm aanbod aan materiaal. Dankzij de discretie en de kwaliteit van het incontinentiemateriaal hoeft niemand te weten waar jij last van hebt. Ontdek hun aanbod.

Materiaal op maat van je probleem

Incontinentie kan, in tegenstelling tot wat velen denken, bij iedereen voorkomen. Zo hebben niet enkel ouderen, maar ook volwassen mannen en vrouwen en ook kinderen geregeld te maken met deze aandoening. Incontinentie komt in allerlei gradaties voor. Sommige mensen hebben slechts last van enkele druppels urineverlies, terwijl het bij anderen om een ernstigere variant gaat. Bij Tomcare hebben ze incontinentiemateriaal met verschillende absorptiegraden, zodat iedereen door deze specialist geholpen kan worden. Zo hebben ze concreet:

  • Inlegverbanden
  • Netbroekjes
  • Optrekbroekjes
  • Inlegluiers
  • Luiers met heupband
  • Onderleggers voor in bed
  • Kleefluiers

Tomcare geeft altijd goed het absorptievermogen aan. Bij elke type vind je bovendien een uitleg over waarvoor het juist gebruikt wordt. Per merk kan dat echter wel op een andere manier worden weergegeven, waardoor het in het begin soms zoeken is naar het juiste materiaal.

Plaats je online bestelling

Wil je zo snel mogelijk weer genieten van je leven? Dan wacht je het best niet te lang met het bestellen van je incontinentiemateriaal. Ben je niet helemaal zeker welk merk of welke absorptiegraad jij nodig hebt? Dat is zeker te begrijpen. Vraag in dat geval gewoon advies aan de specialisten van deze webshop. Zij staan paraat met hulp op maat.

https://www.tomcare.be/nl/