Super grandparents
Image default
Groothandel

Haal uw favoriete drank makkelijk in huis via deze online drankenhandel

Voor een lekkere fles wijn of een kwalitatieve fles whisky, hoeft u vandaag de dag niet meer heel het land rond te rijden, integendeel. Online drankenhandel Le Grain Noble brengt ze tot aan uw voordeur. Ze zijn gespecialiseerd in allerhande drankensoorten, en halen hun mosterd van over de hele wereld. Letterlijk, want ze voeren hun producten in uit landen als Schotland, Italië en Peru. Hun aanbod is bijzonder ruim. Ze verdelen zowel whisky, wijn, als verschillende aperitiefdranken.

Authentieke whisky geproduceerd in Schotland

Een van de topmerken die deze online drankenhandel aanbiedt, is Ben Nevis. Dit Schotse whiskymerk is een uitstekende keuze voor iedere whiskyliefhebber. Zoals de naam al doet vermoeden, is er een verband tussen de hoogste berg van de Britse eilanden – de Ben Nevis – en de distilleerderij. Deze ligt namelijk aan de voet van de berg, en is een van de oudste whiskydistilleerderijen. Het productieproces is uniek. Zo is het de enige distilleerderij die zijn whisky produceert met het water uit deze berg. Dit verhaal alleen, is al een reden om de fles aan te schaffen. Tegelijkertijd is het ook de ideale whisky om cadeau te geven. Omdat de drank afkomstig is uit een en hetzelfde whiskyhuis, wordt deze ‘Single malt’ genoemd. De leeftijd van de fles, geeft een typerende smaak aan het goedje, waardoor deze ieder jaar net dat tikkeltje anders zal smaken, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Kies uw favoriet uit hun uitgebreide aanbod

Houdt u niet van whisky? Ook dan zit u goed bij Le Grain Noble. Verwen uzelf of uw geliefden met een heerlijke fles wijn, of voorzie uw gasten van een feestelijk aperitief, zoals champagne uit de Champagnestreek, een verfrissende gin-tonic of een sprankelende Aperol. Aan kwalitatieve en verfijnde dranken ontbreekt het niet in deze online drankenhandel. Breng een bezoek aan hun website en laat u verrassen.