Super grandparents
Image default
Groothandel

Een originele geschenkverpakking op maat vindt u hier

Als (zelfstandig) winkelier weet u het vast wel: de verpakking is vaak even belangrijk als de inhoud. Een mooie omkadering trekt de aandacht en helpt het product mee verkopen. Een geschenkverpakking op maat is daarom erg geliefd in delicatessezaken, drankenhandels en wijnhandels. Het product komt er goed in uit, en oogt aantrekkelijk voor potentiële klanten. Bij groothandel E.J. Impex vindt u verpakkingen voor ieder artikel. Hun aanbod is bijzonder ruim en kwalitatief, en verandert regelmatig.

De voordelen van een passende geschenkverpakking

E.J. Impex heeft een fysieke shop in Kalmthout, in regio Antwerpen, waar u al hun producten vindt. Maar ook hun webshop bevat een groot assortiment aan verpakkingen. Kies uw favorieten, plaats uw bestelling, betaal veilig en ontvang uw bestelling enkele dagen nadien op het doorgegeven adres. Een geschenkverpakking op maat van het product, wordt vaak enorm geapprecieerd door de klant. Het zorgt ervoor dat ze zelf niet moeten klooien met linten, folie of inpakpapier, wat hen niet alleen tijd, maar ook de nodige frustraties bespaart. Bovendien kunt u als handelaar meer geld vragen voor een cadeau verpakt in een geschenkverpakking op maat. Het oogt zeer verzorgt, en voegt instant een vleugje luxe toe. U heeft de keuze uit diverse materialen en uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan geschenkmanden, zinken manden, glaskoelers en ijsemmers, kartonnen verpakkingen en zo veel meer.

Bied uw klanten een totaalplaatje aan

Omdat E.J. Impex over een grote stock bezit, kunnen ze negen op de tien keer onmiddellijk leveren. Bij uitzonderingen wordt u steeds tijdig op de hoogte gebracht. Bent u op zoek naar een specifieke verpakking, maar vindt u deze niet meteen terug in hun webshop? Neem dan gerust contact met hen op. Hun medewerkers kijken graag met u mee, en helpen de geschikte geschenkverpakking op maat van uw product te vinden. Alle gegevens en producten, zijn makkelijk te bekijken op hun website.

https://www.ejimpex.com/