Super grandparents
Vakantie

Vol vertrouwen particulier beleggen in vastgoed

In vastgoed investeren ingewikkeld? Absoluut niet. Heeft u toch twijfels over uw huidige kennis over vastgoed investeren, maar wilt u wel de stap zetten? Dan heeft Center Parcs Vastgoed nu een bod voor u dat u niet kunt weigeren. Center Parcs Vastgoed zorgt voor een warm bad waar u in kunt glijden als particulier die wil beleggen in vastgoed. Dit wordt gedaan doordat Center Parcs Vastgoed een professionele adviseur regelt die u bijstaat, en waar u al uw vragen aan kunt stellen. Zo blijft niks in het ongewisse of onduidelijk.

De voordelen van in vastgoed investeren via een specialist

Naast deze vertrouwde omgeving biedt Center Parcs Vastgoed ook stabiliteit en zekerheid. Er wordt een gegarandeerd inkomen gegeven. U kunt er zelf voor kiezen of u een risico wilt nemen. U kunt kiezen voor een gegarandeerde drie procent huur, maar wellicht vindt u de minimaal drie procent variabele huur plus een percentage van de totale huuromzet interessanter? Hoe het ook zij, het inkomen is gegarandeerd. Dat houdt in dat u alleen maar hieruit een keuze hoeft te maken. U hoeft niet na te denken over het aantal huisje dat verhuurd wordt of niet, want daar is dit niet afhankelijk van. Ook het onderhoud en beheer valt onder Center Parcs Vastgoed. U ontvangt alleen de lusten en niet de lasten.

Verzekerde winst bij vastgoed investeren

De titel zegt het al, dit is uw kans. Als particulier beleggen in vastgoed hoeft niet eng te zijn of risicovol. De kansen die u neemt door vastgoed te investeren bij Center Parcs Vastgoed heeft u zelf volledig in de hand. Particulier beleggen in vastgoed is nog nooit zo gemakkelijk en eenvoudig geweest. Laat u dan ook niet afschrikken door de termijnduur van vijftien jaar. Een partner als Center Parcs Vastgoed heeft meer dan vijftig jaar ervaring en straalt stabiliteit uit, die zeker nog langer gaan duren dan de komende vijftien jaar.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl