Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Parket schuren en afwerken met olie of lak

Een parketvloer gaat een leven lang mee, maar desondanks slijt uw vloer in de loop der tijd, zeker na jarenlang een intensief gebruik. Wij kunnen de vloer helemaal renoveren, ook als uw vloer oorspronkelijk niet door ons is gelegd of geleverd. U bent voordeliger uit dan bij de aanschaf van een geheel nieuwe parketvloer en uw houten vloer wordt weer even mooi als toen deze pas was gelegd. Neem nu vrijblijvend contact op met onze meester parketteur uit Amsterdam en laat uw adviseren over de mogelijkheden voor het schuren van uw parketvloer.

Voordelen van Parket schuren Amsterdam

• Parketteurs met 25 jaar ervaring
• Stofarm schuren van de vloer
• Werken met de beste producten en machines
• Uw vloer weer als nieuw
• Beste prijs kwaliteit verhouding
• Garantie op geleverd werk

Binnen 3 minuten een offerte opmaat

Bent u nieuwsschierig wat de mogelijkheden zijn voor het schuren van uw houten vloer? Vraag een gratis offerte aan en wij zullen binnen 3 minuten een offerte uitbrengen voor u. Parket schuren Amsterdam kijkt naar wat voor soort parketvloer u in uw huis hebt liggen en aan de hand daarvan maken wij een offerte voor u op. Eventueel gewenst komen wij bij u langs op locatie voor een gratis vloerinspectie op maat.

Parket Schuren Amsterdam

Welkom bij Schuur Expert Amsterdam! Bent u opzoek naar een erkend parketteur met een ruime ervaring in het onderhouden, reinigen en renoveren van parketvloeren in de regio Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het schuren en behandelen van alle soorten parketvloeren. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij ons met trots de parketspecialist in Amsterdam en omgeving noemen. Onze parketteurs zijn vakkundig en werken volgens de norm.

parket schuren Amsterdam rekent voor de werkzaamheden een vooraf vastgestelde prijs per m2. We komen tot deze prijs door de houten vloer op locatie te inspecteren. Zodoende bent u van tevoren op de hoogte van de kosten en komen er geen verborgen extra kosten bij. Bij ons komt u hierdoor achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij gaat altijd voor de hoogste kwaliteit in afwerking en service, we zijn namelijk pas echt tevreden als u dat ook bent. Beleef uw parketvloer weer als de eerste keer en neem contact op met Parket schuren Amsterdam!

Laat uw parket schuren door uw gecertificeerde parketteur uit Amsterdam. Heeft u parket in uw woning maar is dit verweerd, beschadigt of dof geworden? Dan is het mogelijk om uw vloer weer volledig te renoveren. parket schuren Amsterdam is gespecialiseerd in het opknappen van houten vloeren en dat doen we voor een zeer scherpe prijs. Vaak is er ondanks de beschadigingen en slijtage nog veel mogelijk. Zelfs als uw parket jaren geen onderhoud meer heeft gehad of vol zit met kringen, vocht- of slijtageplekken. Alvorens wij overgaan tot parket schuren en behandelen van uw parketvloer komen wij altijd eerst vrijblijvend bij u langs om de vloer te bekijken om zo een objectief plan van aanpak te kunnen opstellen met een daarbij behorende prijs. Daarvandaan ontvangt u dan een vrijblijvende parket schuren offerte.

https://parketschuren-amsterdam.nl