Super grandparents
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Duurzame jurken bij Marble Berriez

Duurzame jurken bij Marble Berriez

Ben je op zoek naar duurzame jurken die eerlijk gemaakt worden in Nederland en leuke prints en patronen hebben? Bij Marble Berriez hebben we verschillende duurzame jurken in onze collectie die in ons eigen land gemaakt worden. Zo weet je zeker dat de kwaliteit goed is en dat de jurken niet vanuit het buitenland hoeven te komen. Dit is beter voor het milieu en zo geef je bedrijven in Nederland ook een kans. 

De jurken worden gemaakt van Tencel wat een erg fijne stof is om te dragen, omdat het heel zacht aanvoelt op de huid, de stof ademt waardoor het fijn is om deze zowel in de zomer als winter te dragen, de stof droogt snel wanneer deze nat geworden is en als laatste krimpt en kreukt de stof minder dan katoenen kleding. 

Verschillende duurzame jurken

Als je van vrolijke prints en kleuren houdt dan passen de jurken van Marble Berriez goed bij jouw kledingstijl! Ins ons assortiment hebben we verschillende patronen voor damesjurken en hebben we ook een bijpassend jurk voor meisjes. Zo kunnen moeder en dochter een bijpassende jurk dragen met dezelfde print. Het assortiment bestaat onder andere uit de jurken: Lemons & tiles, Flower power, Tropical paradise, Kimono flower, Sweet as a peach, let’s go bananas en hiervan hebben we dan ook de jurken voor meisjes. 

 

Waarom Marble Berriez?

Al onze materialen zijn duurzaam gemaakt van milieuvriendelijke materialen waaronder ook de ritsen, knoopjes en labels. Zo heb je uiteindelijk een mooie jurk met een leuke print en ben je ook nog duurzaam aan het winkelen. De jurken komen uit Nederland waardoor we de Co2 uitstoot verminderen , doordat het transport niet van ver hoeft te komen. Ook wordt onze kleding gemaakt in een Nederlands naaiatelier dat al 35 jaar kleding maakt. Al onze jurken zijn dus ambachtelijk en met de hand gemaakt. Op de website kan je ons assortiment bekijken en meer lezen over ons verhaal en mocht je vragen hebben dan kan je contact met ons opnemen via: https://marbleberriez.nl

https://marbleberriez.nl/