Super grandparents
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden

Hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden

Bij Worldwide Vision hebben wij een groot assortiment aan hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden om ze te ondersteunen bij de dagelijkse activiteiten, hobby’s en sport. Het leven wordt zo eenvoudiger en makkelijker gemaakt. Ons assortiment is zo uitgebreid dat wij hulpmiddelen hebben voor mobiliteit, communicatie, low vision, educatie, meten, medisch, huishouden, uurwerken, vrije tijd, audio en comfort. Wij hebben jarenlangere ervaring en zijn ervaringsdeskundige en kunnen u daarom het juiste advies geven en onze medewerkers helpen u graag bij al uw vragen. Op onze website staat bij elk product een uitgebreide beschrijving en zijn alle producten onderverdeelt in verschillende categorieën. Ook hebben wij een showroom waar u op afspraak langs kunt komen, zodat wij u persoonlijk advies kunnen geven. Via telefoon of email kunt u een afspraak inplannen om onze showroom te bezoeken. 

Hulpmiddel slechtzienden

Een hulpmiddel voor slechtzienden helpt u bij de dagelijkse bezigheden zoals bijvoorbeeld bij het lezen als dat moeilijker geworden is, of om te blijven communiceren met uw familie en vrienden. Ons assortiment is gericht op blinden, slechtzienden en ouderen. Slechtzienden kunnen bij ons terecht voor beeldschermvergroters, leeslinialen, leesloepen en nog een hoop andere producten. 

Hulpmiddelen voor blinden

Ook hebben wij een groot assortiment hulpmiddelen voor blinden om te ondersteunen bij het communiceren door middel van spraakgestuurde mobiele telefoons, helpen met mobiliteit door tast- en herkenningstokken. Bij Worldwide Vision kunt u ook terecht voor braille schrijfmachines, een daisyspeler die boeken voorleest of een apparaat wat de ondertiteling van de tv voorleest. Al deze producten zullen het leven voor iemand met een visuele beperking een stuk makkelijker maken. Sommige van onze producten worden ook vergoedt door de zorgverzekeraar.

Bij Worldwide Vision kunt u ervoor kiezen om in onze showroom te winkelen of online uw bestelling te plaatsen. Naast hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden bieden wij ook hulpmiddelen aan voor ouderen en slechthorenden. Bekijk het assortiment op https://www.worldwidevision.nl

https://www.worldwidevision.nl/hulpmiddelen-voor-blinden-en-slechtzienden