Super grandparents
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Professioneel Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Professioneel schoonmaakbedrijf Amsterdam

Bij Schoon&Co bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Amterdam. Wij maken schoon in de omgeving van Amsterdam en Hoofddorp, maar ook steden in het gebied. U kunt altijd contact opnemen voor het aanvragen van een offerte. Wij bieden onze diensten aan tegen een eerlijke prijs en zijn atijd flexibel, betrouwbaar en zorgen ervoor dat we een samenwerking op de lange termijn met u kunnen omgaan. Ook houden wij rekening met uw wensen en werken wij met betrouwbaar en goed opgeleid personeel. 

Betrouwbaar Schoonmaakbedrijf

Schoon&Co is de juiste partij als het gaat om een schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben een groot aantal tevreden klanten in Amsterdam en omgeving. Op onze website kunt u vinden wat onze klanten over ons vinden. Wij kunnen ook met trots zeggen dat er nog nooit klanten zijn gestopt omdat ze niet tevreden waren met onze diensten. Wij hebben goed opgeleid en betrouwbaar personeel die altijd voor u en uw bedrijf klaar staan. 

Schoonmaakdiensten Schoon&Co 

Onze schoonmaakdiensten zijn op maat en kunnen per klant en per keer besproken en bekeken worden. Schoon&Co is in te huren voor het schoonmaken van werk en bedrijfsomgevingen en is in te zetten voor: kantoorschoonmaak, scholen en onderwijs, vereniging van eigenaren, machinale reiniging van vloeren, verzorgen van materialen en multidiensten. 

Ook houden wij ons erg bezig met duurzaam schoonmaken en maken wij gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen die voorzien zijn van het Ecolabel. Het toiletpapier en handdoekjes hebben het FSC label en de vuilniszakken zijn gemaakt van gerycled plastic. 

Als u meer informatie wilt over wat wij voor u kunnen betekenen qua diensten op maat. Neem dan via de website contact met ons op om uw wensen te bespreken, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn voor het schoonmaken van uw bedrijf. Contact

https://www.schoonenco.nl/professioneel-schoonmaakbedrijf/