Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Benodigde informatie bij het huren van een verhuislift

Gaat u verhuizen en heeft u een verhuislift nodig voor het verhuizen van uw grote spullen zoals uw meubels en witgoed? Woont u in Rotterdam en omgeving en zoek u een betrouwbare en professioneel bedrijf waar u een verhuislift kunt huren? Dan kunt u zeker contact opnemen met Verhuisliftenhuren.nl want het bedrijf staat altijd voor u klaar.

Verhuisliftenhuren.nl is een bedrijf dat verhuisliften verhuurt. Het bedrijf helpt u graag met de verhuizing van uw waardevolle spullen vanaf de eerste tot ongeveer de achtste verdieping via het raam en zorgt er altijd voor dat u vakkundig en zo goedkoop mogelijk gebruik kunt maken van een verhuislift.

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift is een lift met een platform die u kunt gebruiken bij de verhuizing van meubels.
Wanneer deze lift wordt gebruikt, is het de bedoeling dat hij tegen een gevel wordt gezet om uw spullen zo makkelijk en veilig mogelijk te kunnen verhuizen van verschillende etages. Dit soort liften hebben een platform die heel hoog verplaatst kan worden. Dit platform is bedoel om uw meubels erop te zetten zodat uw meubels van boven naar beneden en van beneden naar boven worden verplaatst. Wanneer u een verhuislift huurt, maakt u uw verhuizing een stuk eenvoudiger.

Wat moet u weten bij het huren van een verhuislift?

Voordat u van plan bent een verhuislift te huren, zijn er een aantal zaken die u dient te weten. Zo moet er een ruimte van ongeveer 10 meter vrij te zijn voor het gebouw waar de verhuizing plaats gaat vinden. Bij de locatie van de verhuizing dient een balkon of een grote raam te zijn waar de meubels en de spullen door of overheen moeten kunnen. De ondergrond waar de verhuislift op dient te komen staan moet van metaal of van steen zijn omdat de lift niet opgesteld kan worden op zachte ondergrond zoals aarde, gras of zand. Wanneer er een vergunning of een ontheffing nodig is voor het plaatsen van de lift, dan dient u daar zorgen over te dragen. Hierover kunt u meer informatie vragen bij uw gemeente. Tussen de verhuislift en het raam of balkon waardoor de spullen verplaatst worden, dient geen obstakels zoals zoals een boom, een paal of een bushokje te zijn. Bij windkracht van vier of hoger mag de lift niet worden opgesteld en moet de afspraak dus verplaatst worden.

Prijzen van verhuisliften huren

U kunt bij Verhuisliftenhuren.nl een verhuislift huren inclusief bediening. Dit is per uur mogelijk. De berekening van de gemaakte uren begint wanneer de medewerkers bij u verhuisadres aankomen tot en met hun vertrek. Hiervoor hanteer verhuisliftenhuren Rotterdam verschillende tarieven voor. Zo betaalt u doordeweeks van maandag tot en met vrijdag €75 per uur. Op zaterdag betaalt u €85 en op zondag €100 per uur.
Per elke vervolg kwartier van een half uur betaalt u €30 van maandag tot en met vrijdag, €35 op zaterdag en €40 op zondag.
Als u enkele stuks wilt vervoeren dan betaalt u €60 doordeweeks, €65 op de zaterdagen en €75 op de zondagen.

Wanneer kan ik een verhuislift huren?

U kunt een verhuislift huren ter ondersteuning van uw verhuizing. Deze kan ook prima worden ingezet wanneer u losse grote items gaat verhuizen. Ook kan het gebruikt worden als u losse items gaat verplaatsen van een etage naar de andere. Denk hierbij aan witgoed, kasten, bankstellen, fitnessapparatuur, bedden of een piano

Verhuislift huren? Zo werkt het:

Een verhuislift huren kan heel eenvoudig door een offerte aanvraag formulier in te vullen op de website van Verhuisliftenhuren Rotterdam. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via de telefoon (06- 107 55 122) of per e mail via info@verhuisliftenhuren.nl
Mocht je aanvullende vragen hebben dan staan onze verhuislift specialisten je graag geheel vrijblijvend te woord.

https://www.verhuisliftenhuren.nl/