Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Beste koffiemachine

Beste koffiemachine van 2020 kopen? In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten bij het kopen van een nieuw koffiezetapparaat bonen. Zo kies je altijd het juiste apparaat voor jou!

Met meer dan 6.000 vijfsterrenrecensies biedt het best beoordeelde koffiemachine op Amazon twee manieren om te brouwen: een volledige karaf of een-serve, direct-to-mug-functie, die een recensent noemt “een geweldig alternatief voor die dure cups. “Een ander schrijft:” Ik had ook een koffiemachine nodig voor het bedrijf, en ik wilde er een die individuele porties maakt zonder die K-Cups. Dit is een eenvoudige machine die gemakkelijk te gebruiken en snel schoon te maken is. “Iemand die zichzelf omschrijft als woonachtig in een huishouden van” enthousiaste koffiedrinkers “, vat het samen:” We zijn helemaal gek op deze koffiemachine! Eenvoudig, functioneel, kostenbesparend, betaalbaar, gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en maakt een uitstekende kop koffie. “

Koffiemachine kopen? Beste koffiemachine van 2020

De beste koffiemachine van 2020 vind je bij koffiemachine. 

“Het is perfect”, schrijft een tevreden klant. “Een kop koffie voor mij vult de machine tot 2 kopjes, omdat het klein is. Maar het werkt geweldig, omdat het alleen voor mij is, dus meestal drink ik meestal maar 2 normale koppen koffie per dag. Ik ben er zo dol op. ”En verschillende anderen zijn het erover eens dat dit een uitstekend koffiemachine op persoonlijke grootte is. De ene bewaart het als hun persoonlijke Java-oplossing op kantoor en schrijft: “Ik heb dit op het werk voor als ik een extra kopje nodig heb om de dag door te komen.” Een andere noemde het een “klein, mooi uitziend koffiemachine ” en schreef: “Ik ben de enige in mijn familie die koffie drinkt, daarom is het 4-kops apparaat perfect voor mij.” Als bonus vermeldt een recensent: “Dit koffiemachine is in een handomdraai schoon te maken.”

“Werkt en ziet er geweldig uit”, zegt een recensent van deze Smeg koffiemachine, en merkte op: “Ik gebruikte de automatische instelling voor de ochtendkoffie en de instelling voor 1-4 kopjes voor een maximale smaak.” Maar anderen waarderen de vele manieren waarop ze kunnen hun koffiebrouwvoorkeuren instellen op dit 12-kops model, zoals een recensent die schrijft: “Het beste van dit koffiemachine is de temperatuur waarbij het brouwt. Er zijn instellingen die ‘hot’ en ‘very hot’ bevatten en de zeer hot instelling is in feite HEEL hot. ”

Eén recensent hield van de eenvoudige bediening en de hele dag warme instelling: “Als je vóór 1970 geboren bent en op zoek bent geweest naar een machine die een volle pot koffie kan zetten en de hele dag warm kan houden, is dit de machine voor jij! “Een ander verving een 12-jarig ouder model van dezelfde machine door dit koffiemachine en was tevreden met schrijven,” Ik ben blij te kunnen melden dat de nieuwe versie is verbeterd … Voor de prijs, functies en verbeteringen, Ik kon niet om een ​​beter koffiemachine vragen. ”Het kan niet worden voorgeprogrammeerd en mist een aantal mooie functies, maar, zoals een recensent schrijft, het doel is om“ geen echte franje te hebben, gewoon de klus klaren. ”

Beste eenvoudige koffiemachine

Tientallen tevreden recensenten geven de voorkeur aan deze machine omdat deze niet alle “toeters en bellen” van meer geavanceerde, programmeerbare machines heeft. Men ging zelfs zo ver om het “letterlijk het eenvoudigste ontwerp” te noemen. Een andere recensent schrijft: “Het is goedkoop en je hoeft geen fortuin uit te geven voor een lekkere warme kop koffie.” Een ander spreekt over het gebruiksgemak van dit koffiemachine, met uitleg: “Iedereen kan dit gebruiken. Befuddled oom? Ja. Oude man in je kantoor? Ja. Mam die een hekel heeft aan het programmeren van ‘de computer?’ Ja. ‘

Deze machine is klein maar krachtig. Zoals een recensent schrijft: “Er zijn veel liefhebbende systemen en makers die er zijn, maar ik zou hier elke dag een kopje koffie tegen zetten.” Een andere recensent, die klaagde over frequente Starbucks-reizen vanwege een flauw koffieapparaat, was een onmiddellijke bekering met de Zojirushi: “Deze Jura koffiemachine brouwde een koffie die zo sterk, diep en krachtig was dat het de smaak van de verse boon behield. Het was heerlijk. “Het kleine formaat is ook een verkoopargument voor velen, met één recensent die schreef:” De primaire functie die ik wilde was een heel klein koffiemachine dat licht is en gemakkelijk te porteren indien nodig, wat het absoluut is. ” Sommige recensenten merkten het gebrek aan functies op, zoals pause-to-pour en automatische uitschakeling, en zeiden: “Ik heb nog nooit een maker gehad die niet automatisch uitschakelde, dus ik moet mezelf trainen.” Maar velen vinden het gebruiksgemak om een voordeel zijn van dit kleine koffiemachine: “Ik hou echt van de eenvoud van het apparaat. Het is goed ontworpen, compact en toch aantrekkelijk genoeg om weg te laten op ons keukenkastje, naast de broodroosteroven. ”

https://koffiemachine.org